Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   8.10.2008 TR:00:07 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Bu Sayfayı Arkadaşına Tavsiye Et!            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: Hemşerilerim | Kategori: Atışma(Sertbest Köşe)
Hemşerilerim
Öncelikle herkese merhaba! Bu siteyle tanışalı fazla olma baktım ki bizim millet,AKSARAYLILAR burda bende hemen üye oldum. Bu zamana kadar bir çok siteyi gezdim ama hiç biri memleketimin insanlarının buluduğu bu site kadar güzel değildi. Fakat gördümki emeğe saygı yok bizlere sunulmuş sitenin değerini bilip daha güzelleştirmek yerine herkes susmayı tercih ediyor.Eklenen yazıyı okuyan okadar çok kişi var ama yorumda bulunan eleştiri yapanlar hep aynı. Tabiki her yazılana yorum yazmak, katılımda bulunmak zorunda degiliz ama arkadaşlarımız bazen çeşitli bilgilendirici, eğlenceli oyunlar başlatıyorlar bunlaradamı yazacak hiç birşeyiniz olmuyor??
Kusura bakmayın hemşerilerim galiba ben sizden imkansızı istedim.

Tarih: 22.3.2008-00:28:00 | Gönderen: sancak68 | Okunma: 141 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
BUGÜNÜ düşünürüm, dün geçti, yarın var mı? Gençliğime de güvenmem ölen hep ihtiyar mı.?
Fikirler (1)
Zoru başarırım ama imkansız zaman alır topragım özel harekatcılara ait bi söz ben çok begendim belki siz de begenirsiniz
Tarih: 22.3.2008-17:02:10 | Gönderen: cengiz ertan
cengiz_aksaraylı
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Nefsime Mektup
* Aynı Yerde 4 Mevsim
*Vatan,Bayrak ve Millet nedir ne değildir
*Yunus Emre'den inciler
*Sevgiye İltifat
*Bir cocugun gulusu gibi mutlu
*böyle bi durumda ne yapardınız?
*Hain itlere!!!
*Uc kelime:
*Ağlatmalısın..‏

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

Hosting