Hepinize Günaydın diyerek başlamak istedim güne...
Hepinizin günü iyi geçsin..mutlu süprizler yaşayın hayata asılın.
Kahvemi aldım oturdum bilgisayarımın başına. Önce maillerime baktım sonra hemşerilerim yeni neler yazmışlar diye Nette'ye girdim hani hem ziyaret hem ticaret gibi ama bu ticaret bilgilenmek anlamında.
inşallah sizlerde günü benim gibi güzel karşılarsınız.SANCAK
|
|
|
| Tarih: 25.3.2008-08:50:29 | Gönderen: sancak68 | Okunma: 214 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
BUGÜNÜ düşünürüm, dün geçti, yarın var mı? Gençliğime de güvenmem ölen hep ihtiyar mı.? |
|
|
|
|
Fikirler (3) |
| Sagolasin alyazmali,Atalar ne demis i$'te sabahin a$ta sabahin Ben butun i$lerimi sabah bitirip ogleden sonra ek olarak is yapmak isterim. |
| Tarih: 25.3.2008-13:09:17 | Gönderen: umut yolcusu |
|
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin. |
|
| Eyvallah tesekkurler guzel dileklerin için, bende gunaydin diyecam a saat baya olmus hehe.Gecmis olsun umut yolcusu sabah sabah sana kim diyo alisverise git diye ben oglen sonu çikarim hehe saka. |
| Tarih: 25.3.2008-12:54:25 | Gönderen: (al yazmalim) |
|
Ne kervan kaldı,ne at,hepsi silinip gitti,"iyi insanlar iyi atlara binip gitti" |
|
| Gunaydin,Gune guzel dileklerle baslami$in sancak68 guzel birsey,bende gune suprizlerle basladim,Biraz once Arkadasimla alisverise gittik yolda yolu ortalayip gelen kamyon kil payi derlerya oyle kurtardi,Adam uyuyordu galiba korna sesiyle uyandi,Sabah sabah Azraille selamlastik once catti kaslarini Allahtanki sonra gulumsedi,Hep derler Bayanlar aha boyle araba kullanir diye,Erkeklerin suclari can bile alir ama erkeklige laf soyletmezler.Bende kafe iciyorum suan ama ellerim titriyo ne yalan soyleyim. |
| Tarih: 25.3.2008-11:35:51 | Gönderen: umut yolcusu |
|
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin. |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|