AMWAY urunleri tamamen dogaldir.bitki ozlerinden yapilmistir.cevre dusunuldugu icin biten urunlerin kutulari topraga gonulunce bikac ayda kendi kendini yok eder.Saglik,guzellik,vitamin zayiflama spor urunleri,temizlik urunleri,su ariticilar,daha bir cok urunler vardir.
Saticinin avantajlari:
Amway'a uye olur.ne kadar mal satarsa,o kadar puani yukselir,tabiki kademeside,puan yukselmesi ayliginin yukselmesi demektir.arti herhangi birini uye yaptigi taktirde yine puani yukselir.
satisi yaparken baslangicta zorluk cekilir,cunku cevre olusturmasi surekli diyaloglar halinde tanitimi yapmak lazimdir.Ama daha sonra urun kullananlar memnun kaldigindan pahali olmasini bile gozu gormez,devamli musteri olur musteriler memnuniyetini insanlarla paylasir,bir bakima musteri kendiliginden cogalir.Zaten urunun pahali olmasida kalitesindendir.urunu bir kez kullanan kaliteyi farkkeder vazgecemez.
Haftada bir gun Amway uyelerinin toplantisi olur.Bastaki lider yenilikleri sunar fikirler dusunceler paylasilir.
Calisan biri icin ek i$ olarak bile yapilir.
riski yoktur.her hangi bir is yerine gitmek zorunda kalinmaz.
kendi evinde kendi isini yapmis olunur.
isimi seviyordum istemeden ayrildim.
Bu yaziyi calismak isteyip ama is yeri olmasin,emir almayim kendi isim olsun,Her hangi bir riksi olmayan bir is diyenlere yardimci olmak amaciyla ekledim.
Daha ayrintili bilgi icin:(www.amwey.com.tr)den bilgi edinebilirsiniz.
|
|
|
| Tarih: 30.4.2008-16:48:22 | Gönderen: umut yolcusu | Okunma: 501 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin. |
|
|
|
|
Fikirler (0) |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|