Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   11.10.2008 TR:23:54 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Bu Sayfayı Arkadaşına Tavsiye Et!            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: Aksaray'da zehirlenme vakaları | Kategori: Haberler
Aksaray'da zehirlenme vakaları
Aksaray Vali Vekili Ahmet Yılmaz, kentte çeşitli şikayetlerle hastanelere başvuranların sayısının 775'e ulaştığını söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Aksaray Devlet Hastanesi, 2 no'lu Nöbetçi Sağlık Ocağı ve özel hastanelere karın ağrısı, bulantı, kusma, ishal ve hafif ateş şikayetli müracaatların olduğunu ifade etti.

Aksaray Devlet Hastanesine gelen vatandaşların tıbbi tedavilerinin kısa süreli olarak ayakta yapıldığını ve taburcu edildiğini belirten Yılmaz, diğer sağlık kuruluşlarına başvuran vatandaşların da tedavilerinin yapıldığını kaydetti.

Söz konusu şikayetlerle hastanelere başvuranların sayısının 775'e ulaştığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

''Yapılan su analizlerinde herhangi bir kirliliğe rastlanmamakla birlikte, vatandaşlarımızın kişisel temizlik hususunda el yıkama, genel vücut temizliği, sebze ve meyvelerin iyice yıkanması gibi tedbirleri almasının yararlı olacağının bilinmesini önemle rica ederiz.''

Yılmaz, vatandaşlardan içme sularını da kaynattıktan sonra kullanmalarını istedi.

Aksaray Devlet Hastanesi'nde halen 10 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kentte dünden bu yana çok sayıda kişi kusma, mide bulantısı ve ateş şikayetiyle sağlık kurumlarına başvurmuştu.

aksaray zehirlenme
Tarih: 15.5.2008-14:29:58 | Gönderen: Asiye | Okunma: 770 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
Ben Sevdamı Kefenledim..ölsemde Bir ölmesemde.
Fikirler (7)
Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Seracettin Çom, “Belediyenin eski kalmış birkaç yeri değiştirerek tadilat, tamirat çalışması ile yenilemesini sürdürürken, bu arada istenmeden kanalizasyonla su şebekesinin kısa bir dönem birbirine karışması sonucunda aynı anda çok kişiye virüs bulaştı” dedi.
Tarih: 29.5.2008-15:13:15 | Gönderen: Asiye
evet allaha şükür ki zehirlenmeler ciddi degil derler ya allah dagına göre duman verir diye çok dogru ya ölümcül bir virüs olsaydı halimizi görebiliyorum.bukadar insan hayatının ucuz oldugu bir ülkede.tedbir almak yerine nispet yaparcasına su içenler varken diyecek bişey bulamıyorum.işimiz Allaha kaldı yani tabi bide o müthiş yöneticilerimize
Tarih: 25.5.2008-11:55:57 | Gönderen: casey
Aksaray Vali Vekili Ahmet Yılmaz, Aksaray’daki toplu ishal, kusma ve karın ağrısı vakalarının kesinlikle zehirlenme olmadığını, durumun grip salgını gibi bir virütik enfeksiyon olarak adlandırılabileceğini söyledi.
Ortaköyde de 200 kadar şüpheli oldugu söyleniyor.
Tarih: 17.5.2008-19:48:09 | Gönderen: Asiye
zehirlenmeler ciddi değilmiş zehirlenen şahıslarda mide bulantısı daha sonrada isal meydana geliyormuş ve Serum tedavisiyle kısa sürede geçiyormuş. Gökbey sizinde belirttiğiniz gibi suların temiz olduğunu söylüyorlar fakat edinmiş olduğum bilgiye göre sulara Mikrop karışmış, suların kaynatarak içilmesi tavsiye ediliyor.
Tarih: 17.5.2008-18:46:49 | Gönderen: sancak68
BUGÜNÜ düşünürüm, dün geçti, yarın var mı? Gençliğime de güvenmem ölen hep ihtiyar mı.?
one be yakinda aksarayda kimse kalmiyacak zehirlenmedik,zehirlenmeler ciddimi yoksa hafif belirtilimi bilen varmi?
Tarih: 17.5.2008-18:17:19 | Gönderen: umut yolcusu
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin.
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Aşık Neşet'in Hayatı
*Aşık Neşet'in Köyler Şiiri (Ortaköy ve c
*Bugünün DİKENİ, Yarının ÇİÇEĞİDİR !
*Teşekkürler! (Nette68.Com 1 yaşında...)
*Şehidimin Adı Mehmet Soyadı Mehmetçik
*Dikkat Çiftevi Göleti Kuruyor !
*helal ve haram
*Tek cümlede Hazreti Mevlânâ
*kücük kizin armagani
*yitik sevdalar yada yitik karekterler

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

Hosting