Düzenlenecek olan Nette68.Com yarışmalarının ilkine karar verdik.İlk yarışmamızı geleceğimiz olan çocuklar için düşündük.Onların ilgisini kalkınmamızın olmazsa olmazı teknolojik gelişmelere çekebilmek için onlar kadar şirin olan resimlerini yarıştıracağız.
Yarışmamıza kimler katılabilir?
-Yarışmamıza yaş sınırı olmaksızın herkes bir çocuğun adına katılabir.
-Yarışmaya Nette68 üyeleri katılabilir.
Yarışmanın konusu:
-Yarışmanın konusu "Aksaray". Aksaray'ı anımsatacak herhangi birşey olabilir.Örneğin: Hasandağı,Eğriminare,Ihlara Vadisi,Aksaraylı bir köylü,Aksaray kadını,Taşpınar halılarını temsil eden bir dokuma tezgahı ve halı dokuyan bir kadın ya da ilçeniz,köyünüz,kasabanızı tarif eden bir resim olabilir...
Koşullar:
-Yarışmaya katılacak resimlerin her bilgisayarda bulunan "Paint" resim programı ile yapılmış olması gerekmektedir.(Paint programını bilgisayarınızın Başlat->Programlar->Donatılar kısmında bulabilirsiniz.)
-Katılacak resimlerin 31.05.2008 (Cumartesi) tarihine kadar gp@nette68.com adresine gönderilmiş olması gerekmektedir.Epostada resmin yanısıra sitede kullandığınız kullanıcı adını da belirtin.
-Yarışmaya aynı kişi birden fazla isimle katılamaz.
Sonuç:
-Resimler 31.05.2008 ile 03.06.2008 arasında puanlama ve yoruma açılacaktır.Birinci 3 gün içerisinde seçilecektir.Puanı en yüksek olan resmin yorumlarına da bakılıp olumlu yorumlarının olumsuz yorumlarından fazla olması durumunda birinci seçilecektir.Hile yaptığı anlaşılan resimler yarışmadan çıkartılır ve hile yapanların diğer yarışmalara katılmasıda önlenir.
Hediyemiz:
-Yarışmanın birincisine bir adet Eğitim Cd'si Seti ve bir adet 2GB taşınabilir bellek hediye edilecektir.
Aşağıdaki resmi örnek olarak yaptım.Birinci olurum diye yarışmaya bu resimle katılmıyorum:) Resimde Hasandağını ve Ihlara vadisini konu aldım.Haydi kolay gelsin.
Not: Resimlerde görsellikten çok mana önemlidir.Resim konuyu anlatabilmelidir.Örneğin benim resmimde eşekle ıhlara vadisini gezen bir kişi,hasandağına tırmanan bir dağcı anlatılabilirdi ama eşek çizemedim.
|
| resim yarışması çocuk yarışmaları
|
| Tarih: 27.5.2008-04:25:09 | Gönderen: gökbey | Okunma: 563 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
|
|
|
|
Fikirler (6) |
| Paint ile resim çizme büyük beceridir, yarışmaya katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.. |
| Tarih: 30.5.2008-00:07:58 | Gönderen: sancak68 |
|
BUGÜNÜ düşünürüm, dün geçti, yarın var mı? Gençliğime de güvenmem ölen hep ihtiyar mı.? |
|
| Yaratıcı çok güzel bir fikir ama malesef benim beceri alanıma girmiyor. Gökbey bu resmi sizmi cizdiniz :) |
| Tarih: 30.5.2008-00:03:33 | Gönderen: sancak68 |
|
BUGÜNÜ düşünürüm, dün geçti, yarın var mı? Gençliğime de güvenmem ölen hep ihtiyar mı.? |
|
| baya çeliskeli gececek sanirim,bende basarilar dilerim ama sansiniz yok tek rakibim Turk hava yollari:) |
| Tarih: 28.5.2008-13:17:20 | Gönderen: Fazilet |
|
Kim vurduya gittim,birazdan gelicem. |
|
| Merhaba, sanirim bir seyi anlatmanin en kolay ve en güzel yolu resimle ifade etmektir zaten gözle ve düsünceyle insan beynine-hafizasina bunu canlandirak daha cabuk yerlesiyor , :) çok güzel bir yarisma simdiden tüm katilimcilara kolay gelsin , yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :).. |
| Tarih: 28.5.2008-00:00:22 | Gönderen: PINAR_68 |
|
"Ben Türk'üm..Türk ben'im...Türkçe durur, Türkçe vurur, Türkçe korurum..!" |
|
| ha unuttum sizin resim harika olmus ellerinize saglik valla bu kadarini pek beceremiyom , ilk denemeniz ise gerçekten tebrikler bu resim yarismaya dahilse yandik:) |
| Tarih: 27.5.2008-16:47:05 | Gönderen: Asiye |
|
Ben Sevdamı Kefenledim..ölsemde Bir ölmesemde. |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|