Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   8.1.2009 TR:02:23 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: BİZE NE OLACAK | Kategori: okunası yazılar
BİZE NE OLACAK
arkadaşlar son günlerde bütün haber kanalları öss müjdesi veriyor.bu sene üniversite kontenjanları arttırılmış.çok büyük bir gelişmeymiş güya.okadar mezun olan üniversite ögrencisi işsiz ortada gezerken kontenjanın artması neye yarar hatta bu bana göre bilinçsizce yapılmış birşey.tabiki her zaman egitim yalnız okul bitiren insanladan yararlanmayıp bir köşeye atmak neye yarar.bu duruma ağlasakmı gülsekmi belli degil.bu kadar insanın vebalini nasıl ödeyecekler çok merak ediyorum.
çş
Tarih: 30.5.2008-11:55:42 | Gönderen: casey | Okunma: 104 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
Fikirler (1)
arkadasım bakıs acını genısletsenn devlet unıversıte acıor mılletın evladına egıtımm hakkı tanıorr devlet herkese iş bulmak zornda deıl bulamazda zatenn devletn bole aslı bı gorevıde yoktr kendını gelıstren herkes iş buluo ayrıca ne kadar cok egıtım o kadar ılerı bı toplum olur iş her sey deil azmeden unvtede yatmayan calısan herkes iş bulur kımseye yatark iş yok olmasnda zaten desteklıorm ben yenı fakulteler acılmasını
Tarih: 10.6.2008-01:53:59 | Gönderen: the end
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Aşure Günü (7ocak 2009 Çarşamba)
*Aksaray'da Ahmet Şafak Konseri
*OKUYALIM VE LUTFEN AMIN DIYELIM
*İsim anlamı bulmak:
*Filistinde Ambulanslar hastanelerde bomb
*ISRAIL VE YANDASLARINA LENET OLSUN
*Istiklal Marşımızda Geçen Eski Dil Kelim
*Öldün mü ey insanlik?!
*Hz.Muhammed(sas)'in kısaca Hayatı
*Nerdesin Atatürk... Nerdesin?

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

özel siteler özel sayfalar Hosting