Ve sen gittin öylece ardina bakmadan hayatima nasil apansiz girdiysen öyle aniden gittin... sen gittin ya bir daha ben ben gibi olamadim. En çok gülüsümü begenirdin derdin ya gözlerin de gülüyor sen gülünce gülüsüm kurudu gözlerimin isigi söndü.. sen bana ne yaptin yada ben sana ne yaptim da böyle insafsiz açiklamasiz rüyamda görsem imkansiz bir terk edilisi hakettim.
Ya sen çok insafsizdin yada ben çok anlayissiz bir türlü anlamlandiramadim. Günlerce yemedim içmedim hani kizdirmak için beni azcik göbegim çiktiginda tombigim derdin ya bir deri bir kemik kaldim. Senle tanistigimizda birakali bir yil oluyordu sigarayi yine basladim.. Her gece unuturum sanip sanip içtim her ayildigimda yanildigimi bir gün önceden daha çok canimin acidigini hissettim insan asktan nefes alamaz olur mu? Alamadim ev dar geldi sokaga vurdum kendimi sokaklar evler caddeler üstüme yürüdü öyle kaplamissinki bu sehirde her yeri koca izmir bana dar geldi. içimde ki boslugun büyüdükçe ben küçüldüm. Her gördügünde basini her çevirdiginde ben eridim. Sen yanimdan geçerken aptal gibi umrumdaa bilee degilsin edasi takinirken kendimden en çok da senden nefret ettim. Sen gittikten sonra ben yine sahile çiktim kokoreççimizden yine çeyrek kokoreç aldim sahilde çimlere oturdum yedim. senin beni eve biraktigin yollardan gidip geldim eve, tirnaklarimi uzatmami sevmezdin hiç uzatmadim, kisa saçli kiz olmaz derdin saçlarimi uzattim. Tüm ask sarkilarini ezbere bilir oldum. Sen bana dönersin bensiz yapamazsin sandim ama sen dönmedin. Senle baslayip senle biten cümleler kurdum her tanistigimi senle karsilastirdim hepsi senden iyiydi belki ama ben seni silemedim. Her arkadasim bilir oldu seninle ilgili her hissimi defalarca adini söyledim sabahlara kadar... her yeni güne allahim geri dönsün diye basladim. Is yerinde her sabah seni görürüm umudu ile karsilastigimiz bakkaldan asla yemedigim ivir zivir aldim. Aksamlari servise binerken kendi servisine degilde baska servise her binisinde demek yeni biri var onun yanina gidiyor diye sabahlara kadar agladim. gece yarilari uyanip aniden göz yaslari içinde sirf sesini duymak için telefon edip sesini dinleyen bendim. Ne zaman bir sevmek hikayesi dinlesem sen geldin aklima Hiç kimsenin gözleri seninki gibi degil hiç kimsenin bakisi seniki gibi degil sesi solugu kokusu dokusu dokunusu öpüsü adimi söyleyisi. Sen gittin sanma ki benim için bittin ben seni öyle çok büyüttüm kii içimde kendime yer kalmadi bende.... Bende bir bana yetecek kadar sen var sadece bir de yasadiklarimiz ömrümde bir daha yasarmiyim böle duygular bilmiyorum ama sonu böle olacaksa yasamam eksik olsun. Unuturum diye bekliyorum unutamiyorum. hala içimde bir umut dönmene dair yazarken bile aptalca oldugunu bildigim bu fikir hayata bagliyor beni. Ben seni çok özledim sana masalllar anlatmayi nohut çocuklarmizi, alfabeyi iktisatli kullanisini, güldügünde dudaklarinin yukari kivrilisini, yemek yapmani, aga modundaki kasila kasila yürüyüsünü, çikin sevgilim demeni, saçlarini düzeltisini, göbegini öpmeyi, sakallarinla oynamayi, sana nazlanmayi,seni kizdirmayi, gögsüne yatmayi, saçlarimla oynamini, türk filmi çevirmemizi,sus gari diyisini,kisaca ben seni çok ama çok özledim. Biliyorum Bir daha bir sen gibi sen olmayacak hayatimda Ama sen sunu bilmiyorsun ki bir daha bir ben gibi seven çikmayacak senin karsina benden gittim bittim vücudum tasimiyor artik beni ben sensizlikten öldüm sen bi dönüp bakmadin iki dünyada ahim pesinde derdim çoktan ama dilim varmiyor Çünkü ben seni bu dünyada kimsenin sevemiyecegi ve senin bunu asla anlayamayacagin kadar çok sevdim. Umarim bu seni son anisim olur bir daha adini anmak istemiyorum seni görmek istemiyorum. ya sen bitmelisin ben de. ya da ben birakip gidecegim bu hayati
|
|
|
| Tarih: 5.6.2008-20:50:51 | Gönderen: "slmm" | Okunma: 436 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
|
|
|
|
Fikirler (0) |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|