|
Kategori:
Bayanlar/Erkekler
|
|
Kocasını dövdürüp ayağını öptürdü! |
10 aylık eşinin boşanma davası açmasını hazmedemeyen kadından şeytani plan: Kocasını dövdürdü, ayaklarını öptürüp özür diletti
İzmir’de son yılların en ilginç boşanma davası. Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Serkan T. (26), 10 ay evli kaldıktan sonra boşanma davası açtığı eşi Çiğdem T.’nin (22) kendisini dayılarına dövdürttüğünü ve burnunun kırıldığını öne sürdü. Eşinin, ayaklarının altını öptürttüğünü de iddia eden Serkan T. suç duyurusunda bulundu. Eş Çiğdem T. ise iddiaları reddetti. Serkan T. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Davadan sonra eşimin dayıları N.Ö. ile Ö.Ö., konuşmak istediklerini söyledi. Parkta buluştuk. Kayınpederim M.Ç. biraz ilerideydi. Bir anda bana vurmaya başladılar. Sonra eşimin ailesinin evine götürdüler. Orada da dövdüler. Yere yatırdılar, eşimin ayaklarının altını öptürüp özür dilettiler. Dayak devam etti. Kayınvalidem durumuma acıdı ve durdular. Şikayetçi olmamam için tehdit ettiler.” Dayağın etkisiyle burnu kırılan Serkan T., şikayetçi olmaktan korktuğunu ancak annesinin ikna ettiğini söyledi.
SEVEREK EVLENMİŞTİK
İZMİR Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan Serkan T., “Çiğdem ile 2007’de severek evlendik.Evliliğimizin ilk ayından itibaren anlaşmazlıklar başladı ve git gide arttı. Bir tartışmadan sonra eşim ailesinin evine gitti. Evliliğimizin 10 ayında boşanma davası açtım. Aramızda sevgi ve saygı kalmamıştı. Evliliğimizin sürmesi mümkün değildi” dedi.
Bu sayfayı paylaş!
|
|
|
| Tarih: 24.6.2008-23:34:15 | Gönderen: son nefes | Okunma: 1011 | Bu konuyu seç
|
|
|
|
Fikirler (5) |
|
gökbey
demiş ki; |
bi kızın hakkından gelemezsen böyle yaparlar adamı ne diyelim.
Tarih: 29.6.2008-10:55:46 |
|
Asiye
demiş ki; |
pinar aslinda ben o sozu yazmadan once biraz tereddut etmistim,biraz usta çirak lafi gibi geldi,birden bu haberdeki kadina çok sinirlendim oyle yazmak geldi içimden ne kadinlar var,gerçegi oyle degil tabiki tesekkur ederim.
Tarih: 25.6.2008-17:22:58 |
|
PINAR_68
demiş ki; |
Merhaba , alisagelmis bir aile vakasi daha görüyoruz ne yazikki , evlilikte sorumluluk iki kisiye aittir , var olan sorunlar ise sadece esler arasinda halledilmeli 3 cü sahislar böyle bir soruna dahil olursa o zaman isin içinden çikilmaz aksine olay büyür , yanliz Asiye senin yorumundaki " eti senin kemigi benim al kizimi " sözlerine katilmiyorum kadin bir araç veya satilik birsey degildir et ne kemik ne ? babasinin sorumlulugu altindaki birisi evlendigi anda resit bir düsünceye sahip sorumluluk alan birisi olmasi lazim , baba evinden çikipta evlendigi erkegin kölesi olmamali , evlendigi insanla ayni sorumluluklari tasiyan , alinan kararlari birlikte alabilen , ortak bir yasam paylasan bir birey bir es olmali hayatin iyi ve kötü günlerini paylasmak adina ..
Bu olaydaki aile büyük bir yanlis içerisine girmis asagilayici bir durum damatlarina yaptiklari kabullenilemez , fakat bunu sadece damat beyin ifade sekliyle degerlendiriyoruz bu böyle olmamista olabilir .. bir evlilikte sevgi saygi yitirilmis ise o evliligi yürütmek anlamsiz hele bunu da siddetle baskiyla hiç yürütemezssiniz .
Allah yollarini açik etsin , her insanin basina gelebilir ayrilik hayat bu sonuçta en güzeli anlasarak güzel sekilde bitirmektir .
Tarih: 25.6.2008-13:07:12 |
|
volkan'68
demiş ki; |
Bencede asiye katiliyorum sana.evlilik cahillerin eline kalirsa ne saygi olur ne sevgi oyle ayak opturulur igrenc,Bence kiz tarafinin karismasida Bayanin gidip oluru olmazi kocam sunu bunu yapti deyip ailesini kiskirtmasiyla olur.o benim esimdir evliligime karisamazsiniz dese hic bir anne baba karismaz.Ayagini opturtmesiyle kocasini kucuk duruma dusurmus,Bence esinde ask sevgi biter yerini nefret alir.Evlilikleride oyle korku ve santajla devam edebilir ancak,cahillik sacmalik...
Tarih: 25.6.2008-12:11:57 |
|
Asiye
demiş ki; |
Aslinda bu gibi durumlar hep ailenin karismasi sebebiyle ortaya cikiyor,ne olursa bir anne baba,cocuklarinin yuvasina karismayacak, eti senin kemigi benim al kizimi iyi veya kotu sorunlarinizi kendiniz halledin diyecek baba isterim..
hangi cagda yasiyoruz ayak opturmek ne demek kadinda cirkefmis.
Tarih: 25.6.2008-03:00:38 |
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
|
|