Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   8.1.2009 TR:02:58 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: sizce | Kategori: Nedir?
sizce
bir insan gerçekten sevince karşılığı hüsranla bitince şu üç şıktan birini tercih edermiş.
1)YA BİR DAHA GÖNÜL KAPILARINI AŞKA KAPATIRMIŞ
2)YA GÜNÜ BİRLİK AŞKLARA BAŞLARMIŞ
3)YA DA GERÇEKTEN YENİDEN SEVEBİLECEĞİ BİR İNSAN ARARMIŞ
katılıyormusunuz bu düşünceye ve katılıyorsanız sizinki hangisi?ben sorduğum için ben ilk cevabı vereyeyim göül kapılarını aşka kapatmak ben inanmıyorum artık seviyorum diyenlere tabi herkesin görüşü farklıdır benim düşüncem bu.....

Tarih: 27.6.2008-10:53:21 | Gönderen: yeter | Okunma: 147 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
İyiliği gizlemek,kötülüğü gizlemekten daha üstündür.(Hz Ebubekir r.a)
Fikirler (4)
yeter,yeteeeeeeer,yeter artik yaa,fenalik geldi.kim ise git de gitme de,yani ne dersen de canim kardesim,bak bayanlar herseyi abartirlar cok iyi bilirim kafa beyin koymuyorlar ya,susup konusmadinmi adin kotu olur.dir dir dir yeter artik ya,asksa ask birak kalbinde kalsin kalbinde durmuyorsa asigim sana geri zekali niye beni anliyamuyosun de,onuda demiyorsan,kafam sisti ya,lutfen bunlari ona anlat o kadar anlayissiz aptal birimiki bize anlatiyosun.tamam biz senin kardesin sayiliriz.derdinide anlarizda cevap veririz.ama hep ayni seyi soyleme haa? bundan sonra konusmuyan birini gorursem asla kizmiyacagim.
Tarih: 28.6.2008-00:00:18 | Gönderen: volkan'68
Asla birilerinin umudunu kirma,Belki de sahip olduklari tek sey odur.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama gitmeyi kafaya koymuş bir insana gitme demenin hiç bir anlamı yoktur ben kolay kolay çekip gitmem ama çekip gidersemde ardıma dönüp bakmam emin olin ki olduğundan fazlasını yaptım benim yapacağım bir şey kalmadı artık gitmesini bekliyorum ve ben neden diye sormuyorum açıklama yapmak isterse zaten yapar sonrada pişman olup tekrar dönüp hakkını helal et sen bunu haketmemiştin derler ama iş işten geçer ben alıştım ama aşka yer yok artık hayatımda...
Tarih: 27.6.2008-23:46:10 | Gönderen: yeter
İyiliği gizlemek,kötülüğü gizlemekten daha üstündür.(Hz Ebubekir r.a)
Merhaba yeter, insan gerçekten sevmis ve karsiligi husranla bitmis ise , insani en çok sevipte ayrilmak degilde terkedilmek üzer sorular ve nedenler düsünülür " neden ? " sorusuna aklindan binbir sebep bulsanda ikna olmazssin , gerçek seven kesinlikle unutmaz zamanla sadece o aci hafifler ama izi ömür boyu sürer yarim kalan elde edilemeyen hersey degerlidir ona oldugundan daha çok deger verirsin çünkü ulasmak elde etmek zor dur artik . Hiç kimse yeri doldurulamayacak degildir elbette ondan daha iyi birisi karsina çiktiginda artik unutmasanda düsünmezssin .. zaman acilari iyilestirmez hafifletir hersey gelir geçer " ask " kaybedince ask tir askin tek tarifide budur bence ..
Tarih: 27.6.2008-16:11:11 | Gönderen: PINAR_68
"Ben Türk'üm..Türk ben'im...Türkçe durur, Türkçe vurur, Türkçe korurum..!"
:) gordugum kadariyla ask'la basin dertte yeter.Ben olsam oncelikle karsimdaki sahisi anlamaya calisirdim.Neden husran oluyor yani daha oncede dedigim gibi nedensiz seyler olmaz.insanlar konusarak anlasirmis,konusmayi denerdim.Egerki gercekten seviyorsam bir gurur ugruna ucuza kapatmazdim askimi,Ama o baskasina asiksa yada beni hic sevmemisse onuda ogrenmeye calisirdim.Egerki oyleyse,unutmaya calisirdim.Hic bir sey icinde karar vermezdim.zamanin neyi gosterecegini beklerdim.
Tarih: 27.6.2008-13:30:08 | Gönderen: volkan'68
Asla birilerinin umudunu kirma,Belki de sahip olduklari tek sey odur.
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Aşure Günü (7ocak 2009 Çarşamba)
*Aksaray'da Ahmet Şafak Konseri
*OKUYALIM VE LUTFEN AMIN DIYELIM
*İsim anlamı bulmak:
*Filistinde Ambulanslar hastanelerde bomb
*ISRAIL VE YANDASLARINA LENET OLSUN
*Istiklal Marşımızda Geçen Eski Dil Kelim
*Öldün mü ey insanlik?!
*Hz.Muhammed(sas)'in kısaca Hayatı
*Nerdesin Atatürk... Nerdesin?

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

özel siteler özel sayfalar Hosting