Neydi beni yine gecenin bir yarısı yazmaya iten his...Her seferinde bu son artık yazmayacağım diye başladığım mektuplar,ve dayanamayarak yine kağıda kaleme sarıldığım anlar...Ne bu içimdeki garip duygular????
Her seferinde aramayacağım diye yaptığım pazarlıklar ve dayanamayarak telefona koştuğum zamanlar...Sesini duyunca içimi kaplayan çocuksu sevinç...Bazen sana sinirlenerek darıldığım anlar ve yine sesini duyunca bütün olumsuzlukları unuttuğum dakikalar...Her akşam unutacağım diye uykuya dalmak istediğim ve yine senin hayalinle adını anarak uyuduğum kaçıncı akşam acaba?Yeni bir günün başlangıcıyla unuttum her şeyi çıkardım içimden onunadını,imkansız zaten diyerek kendimi kandırmaya çalıştığım ve yine her şeyin seni hatırlattığı bir gün daha...
Hayalinin gözümün önünden gitmediği kaçıncı gün acaba?????????
Belki yeni doğan güneş ve yeni başlayan bir gün getirir seni bana diyerek halen içimde yeşeren ümit çiçeklerim...Nasıl bir sevgi bu?olmayacağını bildiğim halde bir güvercin gibi kanat çırpan seni seven yüreğim...Neden söz dinlemiyorsun?
Alıştırsan artık kendini onun yokluğuna...ve bir gün gerçekten çekip gideceğine olmaz mı?Seviyorum hemde anlatılamayacak kadar çok seninde sevdiğini biliyorum.Mutluluk bana yıldızlar kadar uzak hissediyorum.
Hani baktığında yıldızlara çok yakında olduğunu düşünürsün ya,sanki uzatsan elini ulaşacaksın onlara.Uzatırsında elini ulaşamazsın ya,o kadar yakında sandığın çok uzaktadır oysa...işte sevdiğim öyle uzaksın bana...
Yeni doğan güneş getirmiyor seni bana,yazmaktan usanmıyor kalemim sana,seni düşünmekten ve sevmekten vazgeçmiyor kalbim,içimdeki ümit çiçeklerim solmuyor halen,Acaba bir gün ümit çiçeklerim solmadan gelir misin EY SEVGİLİ????????????
(GEÇTİ İSTEMEM GELMENİ YOKLUĞUNDA BULDUM SENİ,BIRAK VEHMİMDE GÖLGENİ,GELME ARTIK NEYE YARAR.)N. FAZIL KISAKÜREK
|
|
|
| Tarih: 29.6.2008-20:25:35 | Gönderen: yeter | Okunma: 164 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
İyiliği gizlemek,kötülüğü gizlemekten daha üstündür.(Hz Ebubekir r.a) |
|
|
|
|
Fikirler (0) |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|