Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   8.1.2009 TR:03:23 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: Almanya'yı çıldırtan Türk | Kategori: Haberler
Almanya'yı çıldırtan Türk
Almanya müthiş Türk'ü konuşuyor.. SAT1 kanalının yaptığı araştırma 58 yaşındaki gurbetçinin oyununu ortaya çıkardı.
SAT1 kanalının yaptığı araştırmalarda 58 yaşındaki Özgür Ö. isimli Türk'ün, devletten aldığı işsizlik parasıyla yaptığı yatırımları ortaya çıkarıldı.

Mainz bölgesinde yaşayan adamın 3 kuru temizleme dükkanı, bir BMW cipi ve Türkiye'de üç katlı bir lüks villası olmasına rağmen işsizlik parası alması üzerine hakkında soruşturma başlatıldı. Özgür Ö.'nün işlerinin başında olmasına rağmen kendini işsiz göstermesine Alman basını da büyük tepki gösterdi.

YILDA 20 BİN EURO ALIYOR

Çok kısa sürede bir zincir haline gelen kuru temizleme dükkânlarına rağmen ihtiyacı olanlara verilen işsizlik parasını alan Türk'e tepki büyük. Kendisiyle birlikte eşini ve kızlarını işsiz gösteren Özgür Ö.'nün devletten aşağı yukarı senede 20 bin Euro aldığı tahmin ediliyor.

MALVARLIĞINI OĞLUNUN ÜSTÜNE YAPTIRDI

Dükkânlarda eleman almak yerine "işsiz" kızlarını çalıştıran Özgür Ö. bu şekilde parasına para katıyor. 70 bin Euro'luk bir cipe binen Özgür Ö.'nün Türkiye'de memleketinde yaptırdığı üç katlı lüks villa da dolandırıcılığına kanıt olarak gösteriliyor. Bütün mal varlığını oğlunun üstüne yaptıran Özgür Ö. bu şekilde işsizlik parasından faydalanabiliyor. Belgelerin ortaya çıkarılmasının ardından para yardımı kesilirken aile suçlamaları reddetti. Ancak savcılık aile hakkında soruşturmayı başlattı.

Tarih: 21.8.2008-16:23:37 | Gönderen: son nefes | Okunma: 173 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
Kökünü begenmeyen dal ve dalini begenmeyen meyve daha olmadan cürür
Fikirler (3)
Öncelikle bu tarz sahtekarliklar diger türklerinde yüzünü kara cikariyor. Benim babam 55 yasinda insaattan düsüp belinde yüzde 20 hasar olustu 3 sene calismadi daha yeni is buldu issiz oldugu dönemde ziyarete gelen 10 kisiden 9`u rahatsiz oldugunu, calisacak durmda olmadigini söylemesini ögütlüyordu artik insanlarin cok kolay yalan söylediklerini düsünmeye basladim tamam 3gün hak etmedeigi parayi yesin ya allah hadi simdi öde dediginde ya ödeyecek bir seyin yoksa bu bi kenara hicmi dürüstlük kalmadi insanlarin icinde böyle davranarak o paraya gercekten ihtyaci olanrida zan altinda birakiyorlar bu olay türklere karsi düsman bakislari dahada cogaltacak umarim türkler olarak türklüge yakisir tavirlar sergileriz
Tarih: 22.8.2008-02:47:27 | Gönderen: fuzuli
kötüye bi sey olmaz iyiyide Allah korur yine olan bana olacak
Evet maalesef bu tur seyler avrupada oluyor.yapilan anketler sonucuda bu isleri encok beceren bizim turkler.:) maalesef,is bulamiyorum dilim yok,arabam yok veya iyi bir rapor alasiya kadar heryerini hasta ediyor turlu bahanelerle isten ayriliyor.sonrada issizlik maasina baglaniyor ayda ortalama 800 euro tabii bunun yanisira kacak olarak kendine bir is buluyor ordanda alacagini aliyor.ehh gelir bayagi yukseliyor oyle olunca...

Aslinda kontoratli yani yasal yoldan calistiginda o kisinin ayligindan zaten issizlik parasida ayda bolùnùyor issizlik yerine bi nevi kendi parasini aliyor.haram veya helal konusuda hala tartismalarda,ama devleti kandirmis oluyor tabi...

Benim dusuncem ben buna karsi deyilim aslinda hani kacak calisip vergiden kaciriliyor.Ama devlet benim vergimlemi zenginleyecek dusuncesiyle devlete verecegim vergiyi kendi muhtac insanlarimiza destek olarak vermeyi tercih ederim devlet zaten baska seylerden alacagini fazlasiyla aliyor bizlerden...
Tarih: 21.8.2008-19:26:14 | Gönderen: gurbetci'68
**Insan sadece sevdiklerine yenilir.**
slm avrupa ülkekerinde bu hata var işte adam 3-5 ay bir yerlerde sigortalı çalışıyor sonra sağlık sorunum var deyip sahte bir rapor tamam devlette işten çıkınca maaşa bağlıyor.Yahu devlet olarak daha sonrasını neden incelemiyorsun resmi bir kayıt yapılmadığı sürece ömür boyu işsizlik parası alıyor.gerçi sadece avrupa ülkeleri değil bizim kendi ülkemizde dahi bir zamanlar binlerce insan ssk-bağ-kur' dan yasal olmayan sahte yollarla emekliye ayrılmadılarmı. ne demiş büyük ÜSTAD (MEVLANA)=********HERİFLERİN İŞİ BİZİM DİNİMİZ GİBİ BİZİM İŞİMİZDE ONLARIN DİNİ GİBİ *********
Tarih: 21.8.2008-18:46:15 | Gönderen: *EFSANE*
***Bir şeyin her şeyini her şeyinde bir şeyini bileceksin***
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Aşure Günü (7ocak 2009 Çarşamba)
*Aksaray'da Ahmet Şafak Konseri
*OKUYALIM VE LUTFEN AMIN DIYELIM
*İsim anlamı bulmak:
*Filistinde Ambulanslar hastanelerde bomb
*ISRAIL VE YANDASLARINA LENET OLSUN
*Istiklal Marşımızda Geçen Eski Dil Kelim
*Öldün mü ey insanlik?!
*Hz.Muhammed(sas)'in kısaca Hayatı
*Nerdesin Atatürk... Nerdesin?

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

özel siteler özel sayfalar Hosting