Genc kadin esinin cok sevdigi yemekleri yapip sofrayi hazirlar.Kendisine ceki düzen verip heycanla kocasinin gelecegi zamani beklerken zil calar.Esi hizla iceri daldi ve;
*Cok üsüdüm,hem de aciktim.Yemek hazirmi?dedi
kadin kocasinin ellerine bakti. Elleri bostu.Ne bir demet cicek ,ne de bir dal gül vardi.Hayal kirikligiyla esinin yüzüne bakti.Sadece;
*Hos geldin canim gercekten cok usumuse benziyorsun. dedi
*Sorma,hava cok soguk.Oh evin icide ne güzel, sicacik.
*Yemek hazir hemen sofraya oturabiliriz.
*Aaa! Bunlarda ne böyle? Ne kadar güzel yemekler.Hepside benim sevdigim seyler.Yoksa misafir mi gelecek?
*Yoo! hayir
*Peki neden yaptin bunlari yoksa bugün özel bir gün mü?
*Bilmem.
*Hay Allah nasil unuttum bugün evlilik yil dönümümüz. Dur bi kosu gidip kösedeki cicekciden sana cicek alip geliyim
*Hayir hayir bu sogukta benim icin disari cikip üsümeni istemem.
Evet kadinlar kendileri icin özel olana deger verirler.Ama nedense erkeklerde hep unutur.Tabi kadinlarda bu duruma hakli olarak kirilip incinir.
Kadinlarin yasadigi bu kirilganligin nedeni, eslerinin kendilerine deger vermediklerini sanmalarindan ileri gelir.Büsbütün haksizda degiller.Özel olmak özel günlerde hatirlanmak güzel sey!
Erkekler unutkanliklarni genelde cok yorgun olmalarina baglar.Belki o günü hatirlasa bir tek gülle evin yolunu tutsa, esine önemli oldugunu, ona deger verdigini, hayatina girdiginden beri mutlu oldugunu söyleyebilse.
Diyelim söylemedi, söyleyemedi o zaman kizilca kiyamet kopmamali.
Kimi erkek böyle günleri hatirlamayi yapmacik olarak görür.Ben onu zaten seviyorum.Benim icin zaten degerli,bunu tekrar söylememe gerek var mi?diye düsünür.Veya duygularini belli etmek istemez.
Ama zihinden gecenler kelimelere dökülmeli. Sir perdelerine saklanmamali.Gönül almak ,samimi kelimelerle üc bes kelime sarf etmek, sadece cismiyle degil kalbiyle yaninda oldugunu, sevildigini ona ifade etmek cok zor olmasa gerek.
|
| aile
|
| Tarih: 6.9.2008-03:19:58 | Gönderen: fuzuli | Okunma: 118 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
kötüye bi sey olmaz iyiyide Allah korur yine olan bana olacak |
|
|
|
|
Fikirler (0) |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|