Kizin biri yeni aldigi bisikletle okula geliyor ve okulun bahcesindeki bisiklet parkina henüzkilit almadigi icin öylece birakiyor...Ders bitiminde eve gitmek icin bisikletinin yanina gelince bisikletinin yerinde olmadigini görüyor ve cok sinirleniyor..Etesi sabah okula geldiginde bisikletinin üzerinde bir notla bir gün önce biraktigi yerde buluyor..Üzerindeki notta`Cok özür dilerim amabisikletine gercekten ihtiyacim vardi.Aldiktan iki saat sonra geri getirdim ama sanirim cikisina yetisemedim,cok üzgünüm, anlayisin icin tesekkürler`
Kiz bu olay üzerine dogruca bir bisikletciye gidiyor ve bes tane bisiklet kiliti alarak okula dönüyor...Bisikletini iyice kilitleyip bes farkli kilitle derse giriyor ve olayi arkaslarina anlatiyor..Ders bitiminde arkadaslariyla beraber bisikletini almaya gittiginde sok oluyor ..Bisikletinin üzerinde on tane kilit ve birde not var..`Eger ben acil oldugu zaman kullanamayacaksam sen hic kullanamayacaksin....
|
| ilginc
|
| Tarih: 16.9.2008-12:16:21 | Gönderen: fuzuli | Okunma: 129 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
kötüye bi sey olmaz iyiyide Allah korur yine olan bana olacak |
|
|
|
|
Fikirler (2) |
| düsündümde milletin arabalarindada ayni seyolsa nasil olurduki hahahahahahah |
| Tarih: 16.9.2008-13:17:27 | Gönderen: naz-68 |
|
kul azap cekmez allah yazmayinca,allah azap yazmaz kul azmayinca.!!!! |
|
| kizin malina ortak sanki hasta midir nedir??? |
| Tarih: 16.9.2008-12:19:29 | Gönderen: fuzuli |
|
kötüye bi sey olmaz iyiyide Allah korur yine olan bana olacak |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|