Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   8.1.2009 TR:01:34 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: Açılacak olan dini biligiler bölümümüze gönüllü yardım etmek isteyen varmı? | Kategori: Duyurular
Açılacak olan dini biligiler bölümümüze gönüllü yardım etmek isteyen varmı?
Nette68.com'a dini bilgiler,dualar,namaz kılınışı,dini hikayeler...gibi konuları içeren bir bölüm açılacaktır.Bölümün insanlara faydalı olabilmesi için doğru bilgilerle kaliteli bir bilgi kaynağı olmasını istiyoruz.

Bunun içinse;

-Bilgisine danışabileceğimiz bir kişi,

-Uğraşarak bilgileri sayfada yayınlayacak kişiler

bizimle irtibat kurabilirler.

Konuyla Alakalı Bağlantı:
Dini Bölümümüze Girmek İçin Tıklayın!
Tarih: 18.9.2008-18:52:02 | Gönderen: gökbey | Okunma: 332 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
Aksaray Fikir ve Kültür Ağı
Fikirler (20)
fuzili hoşgeldin kardeşim
Tarih: 7.10.2008-00:00:50 | Gönderen: ben_ve_kendim
sınırsız
Arkadaslar nerdeyse son bir haftadir internete girmiyordum gördügüm kadariyla dini bilgiler bölümüne yeni bir sey eklenmemis ama yazikki tartismalar ayyuka cikmis bence böylesi temiz niyetle acilmis bir sitede bu denli sert atismalar yer almamali hepimiz herseyden önce din kardesiyiz biraz daha hos görü!!!herkese selemlar Allah a emanet olun...
Tarih: 5.10.2008-15:38:55 | Gönderen: fuzuli
kötüye bi sey olmaz iyiyide Allah korur yine olan bana olacak
gökce düşüncemiz bir çok şükür hikayenin sonu şöyle seninkide mantıklı ama kumarhaneye gidiyomuş kumar kağıt destelerini bozmak için nedeni başkaları oynayıpta aileleri daılmasın zor duruma düşmesinler die şarapları topluyomuş gene aynı sebepten ama dediğin gibi dışardan öyle görünmüyo işte ben de böyle birisiyim yaa anlatabildim sanırım neyse anladığına sevindim
Tarih: 5.10.2008-00:56:23 | Gönderen: ben_ve_kendim
sınırsız
Ben_ve_kendim kardesim,Anlattigin hikayeyi daha once bir kitaptan okumustum.devamini getirmemissin hikayedeki o zat sabah'tan aksama kadar icer,aksamdan sabaha kadarda pismanlik icinde gozyasi dokermis ve cenazesini yikamamak icin ileri geri konusanlarin ruyasina girmis,"Siz benim cenazemi yikamadiniz ama Rabbim oyle merhametliki ben suan gordugunuz gibi cennetteyim" demis.Ben sizi yanlis anlamadim sadece herkezin kalbini ve nasil oldugunu Allah bilir.Kimse hakkinda iyi veya kotu diye yorum yapilmasi dogru deyildir.

Ayrica bizim dinimiz oyle bir dindirki;Alimden zalim,Zalimide Alim yapar yeri gelir.Cunku insanin icinde bir parcada olsun imani varsa Allaha inanci varsa ve Rabbinede yoneliyosa yaptigi hatayi anlayip pisman olmussa,Tovbe etmisse Allah hicbir tovbeyi geri cevirmez.

Alim konusunada gelince Seytan ve nefsi insanin pesinde oldugu surece insan hata yapar.Hz.Adem (a.s) bile yeryuzunun halifeligi verildigi halde melekler onunde secde ettigi halde dusununki butun melekler onu ustun gorùp onunde egilip secde ediyolar buna ragmen seytana uyup cennetten atiliyo,Ama rabbimiz hep yanimizdadir ki bizler ona yonelmesini bilelim hep bir yardimcimiz oldugunu bilelim.Bastan ayaga gunahlada dolsak mahcup yuzumuzle affina siginarak yonelmesini bilelim.Biz insanoglu cogu zaman gunahi bile bile bir anlikta olsa bazen gunaha yururuz.Ama unutmayalim ki Tovbe kapilari hep acik,o kapidan gunahkar girip tertemiz cikacak insanlari bekler.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Tarih: 5.10.2008-00:43:12 | Gönderen: gokce'68
Yeşeren umutlar,Kurulan hayaller,Toz pembe hayat sözüm bitmedi bir çift sözüm var daha!!!...
ve ayrıca site sahiplerinden ALLAH razı olsun bize bu imkanı verdikleri için
Tarih: 4.10.2008-16:14:21 | Gönderen: ben_ve_kendim
sınırsız
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Aşure Günü (7ocak 2009 Çarşamba)
*Aksaray'da Ahmet Şafak Konseri
*OKUYALIM VE LUTFEN AMIN DIYELIM
*İsim anlamı bulmak:
*Filistinde Ambulanslar hastanelerde bomb
*ISRAIL VE YANDASLARINA LENET OLSUN
*Istiklal Marşımızda Geçen Eski Dil Kelim
*Öldün mü ey insanlik?!
*Hz.Muhammed(sas)'in kısaca Hayatı
*Nerdesin Atatürk... Nerdesin?

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

özel siteler özel sayfalar Hosting