|
|
|
Fikirler (3) |
|
acizkul68catin
demiş ki; |
şanlıurfadan bütün köylülerime selamlar yusuf muhtar ellerine kollarına sağlık köy şimdi daha iyi buralarda bile göğsümüzü gere gere işte benim köyüm diyebiliyoruz tebrikler başarılar catin köyüne sözüm olsun zaten bu sözü 10 yaşımda kendime vermiştim şimdi bütün köykülerimede sözüm olsun en kısa sürede catin ve cevresinin yamac paraşütünden cekilen hava resimlerini muhtar sana teslim edecem hemşolar yaklaşık 25 yıl önce bir yeminim vardı kendime cumalinin üstündeki göbekten veya ekecikten ucacam diye şimdi yamac paraşütü kursu alıyorum en kısa zamanda sözümü yerine getireceğimden kuşkunuz olmasın. murat tülek kardeşimin yazısına cevaben 1 benim heryerden umudum kasilir ama anadoludan asla herkes beni sukutu hayale uğratabilir ama iç anadolu asla 2 özlem duyduğunuz gecmiş tarihse biz aksaraylıyız bizim böyle sorunlarımız olamaz çünki tarihin geçmişide geleceğide biziz 3 piyasada q rh kan grubuyla (böyle bir kan grubu yok ama öyle bir toplum var) dolaşırken bir aksaraylı olarak farkını görmek istersen haberleri daha dikkatli izle derim aslatini farkedeceksindir inan 4 cennet mekan fatih sultan istanbulu fethettiğinde türk kültürünü eski bizans yeni istanbul isinli şehre tanıtmak istediğinde aksaray ve ortaköyden insanları istanbula yerleştirdiğini ve bununla da gurur duyduğunu hatta şu anda istanbul aksaray ve ortaköyün isminin taaa bizim oralardan geldiğini 5 anadolu kültürünün bazı dejenere olmuş olmasına karşı hala en iyi şekilde iç anadolu hattı zatında başta aksaray ve cevresinde yaşatılmaya calışıldığını unutmayalım herkes alllaha enamet olsun selam ve saygılarımla
Tarih: 14.6.2009-02:01:51 |
|
murattulek
demiş ki; |
aynen kardeş
Tarih: 6.5.2009-15:10:24 |
|
ŞİMŞEK
demiş ki; |
KÖYÜMÜZÜ BU HALE GETİREN MUHTARLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN.
Tarih: 4.5.2009-20:35:40 |
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
|
|