Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   8.1.2009 TR:01:40 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: yitik sevdalar yada yitik karekterler | Kategori: Genel
yitik sevdalar yada yitik karekterler
bir sitede yasanmis bir hikaye okudum. hikayenin sonundada bir kac soru var.sorulari oldugu gibi aktarayim hikaye kisaca söyle;

kadir adinda bir cocuk üniversite zamaninda bir arkadasindan gece yarisi telefon aliyor .arkadasi, bir baska arkadasinin hastaneye kaldirldigi icin gec kaldigindan yurda giremedigini, bu gece sende kalabilir mi diye sorar.

kadir müsade eder.ahmet adindaki cocuk kiz arkadsi özlemle gelir.ahmedin özlem icin intihar ettigini ögrenen kadir sabaha kadar yeni arkadaslariyla sohbet eder .zamanla iyi arkadaslar olurlar.özlem ile kadir arasinda siki bir iliski olusur.özlem ahmedin varligina ragmen kadirden hoslandigini söyler.kadir ikili oynyamayacagini söyler ve birimizi tercih etmelisin der. durundan rahatsiz olan kadir olayi ahmede anlatir.ahmedin morali cok bozulur ve özlemle tüm baglarini koparir.ahmet kadirin yapmis oldugu davranisina karsin ölümü üzerine yemin ettirir özlemle cikmasi icin...

zamanla özlem ve kadirin beraberligi kadrin hayatinda bazi yikimlara neden olur.gözü yükseklerde olan özlem,maddi sikintilar yüzünden üstüne basina dikkat edemeyen kadiri hor görmeye baslar.bu durumu kendine yediremeyen kadir, özlemle arasina ucurumlarin girdigini görür.tam iplerin koptugu anda daha ayriligin ikinci günü özlemi kadirin arkadasi memetle elele gezerken görür ve yikilir.

bu kötü hikayenin devaminda söyle sormuslar;
-sizce burda suclu kim?
insanlik namina gece yarisi sokakta kalmis insanlara kapisini acan kadir mi?
-ahmet mi?
-mehmet mi?
-yoksa ayni anda üc kisinin hisleriyle oynayan özlem mi?

öncelikle kisaca fikrimi söylemek isterim bu yaziyi kesinlikle süttenden cikmis ak kasik olan kadir yazmis. cünkü cümleleri (insanlik namina sokakta kalmis insanlara kapisini acan kadir, ikili oynayamayacagini söyeyen kadir, durumdan rahatsiz olan kadir) itina ile secmis kabahatin büyügünü yapan arkadas.diger cirkinlikleri demiyorum artik.

yitik karekterlet
Tarih: 10.10.2008-03:22:00 | Gönderen: fuzuli | Okunma: 91 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
kötüye bi sey olmaz iyiyide Allah korur yine olan bana olacak
Fikirler (2)
Yaa asiyem evet haketmis aynen oyle yap o dandik ozleme diyecegimde,Hadi kizin karete diplomasi varsa,Sonra seni alip duvara sirtindaki kazaktan asiyomus,Sen yinede iyi dusun $u dandik ozlem i$ini,Yoksa pisi pisine arada sende gideceksin ayy! kiyamam ben sana,Bizene dandiklerden ozlemlerden bosver strese girme tansiyonun yukselir.ùzùlùrùm :( konuyla ilgili yorumu sonra yazayim artik, acil cikmam lazim,Asiye seni ofkeli gordumde ondan boyle ekledim simdilik...
Tarih: 10.10.2008-15:20:15 | Gönderen: umut yolcusu
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin.
özlemi bana verseler saçindan tutar duvara yapıştırırdım dandik bir kızımış,ugrunda intahar edenlerinde aklina yanarim.
Tarih: 10.10.2008-09:55:45 | Gönderen: Asiye
sılaya doğru
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Aşure Günü (7ocak 2009 Çarşamba)
*Aksaray'da Ahmet Şafak Konseri
*OKUYALIM VE LUTFEN AMIN DIYELIM
*İsim anlamı bulmak:
*Filistinde Ambulanslar hastanelerde bomb
*ISRAIL VE YANDASLARINA LENET OLSUN
*Istiklal Marşımızda Geçen Eski Dil Kelim
*Öldün mü ey insanlik?!
*Hz.Muhammed(sas)'in kısaca Hayatı
*Nerdesin Atatürk... Nerdesin?

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

özel siteler özel sayfalar Hosting