-Otobùste yolculuk yaparken,Terliyen ayaklarini ayakkabidan cikarirlar.Etrafa ayak kokusu yayilinca yavasca ayakkabiyi giyip benden sùphe edilmesin diye burnunu kapatarak ayakmi kokuyor derler.
-Kiz arkadaslarinin yada eslerinin yaninda arkadan gaz cikarir,sonrada ne var gayet normal dercesine di$lerini cikartarak gulerler.
-Yemek yerken yada kola icerken,Insanin ùstùne kusacakmis gibi mide gazi cikartirlar ardindan birsey olmamis gibi sozlerine devam ederler.
-Gece uyurken horlamalari ta obùr mahalleden duyulur.
-Eslerinden su isterken,A$kim yada hayatim bir bardak su verirmisin? yerine,Kiz bir bardak su getir diye bagirirlar.
-Eve girince cikardigi corap vs. $eyleri yerlere savururlar.Esleri birsey soylediginde ona soylenmiyormus gibi umursamaz tavirla tv'ye bakmaya devam ederler.
-Kizin pesinde kedinin cigere dolandigi gibi dolanir.Ama Arkadaslarinin yaninda farkli anlatirlar;Maksat karizma yukseltmektir.
-Yeni cep telefonu yada araba alinca elinden geldigi kadar gosteris yapar birde off supermis ya gibi laflar edilmesini beklerler.
-Soz konulari araba,kizlar,futbol yada yaptigi seyleri ovùnmektir.
-Kiz arkadaslarinin yada eslerinin yaninda yùrùrken etraftaki bayanlari inceden inceye sùzmeyide ihmal etmezler.
-Saclarini buzagi yalamis gibi yaparlar,kùpe,dovme vs.seyler yaptirtip hic durmadan cevreye bakip dururlar,sanirlarki butun kizlar bana hasta,oysa ne alaka...
-Yaninda arkadasi varsa iyi bak oglum su kizi nasil tavliyorum gibisinden hava atarlar.
-Aksama kadar 50 kiza canim cicim sen benim birtanemsin,Hayatimda senden baska kimse yok gibisinden konusurlar.Konusmalar son bulunca ardindanda uyuz kizlar gibisinden simararak sirtararak konusurlar.
-Cogu salakta,Dort duvar arasinda esiyle yada kiz arkadasiyla ne yaptigini marefetmis gibi anlatir.
-Bazilari araba lastigini bile degistirmeyi beceremez,Yapipta eline verdinmi "gozùme girdin" gibisinden iltifat ederler.Maksat nasil erkeksin ya bir lastigi degisemedin sozleri konusulmasin diye kestirmeden gecerler.
-Yemek yada benzeri seylerde "Annem bunun daha iyisini yapardi"gibisinden laflar ederler niyetleri en iyisini yeyip gobek sisirmek...
-Aksam oldumu kanepeye uzanirlar.Agizlarini son derece acarak esner gobeklerini ovarlar.
-Acik bayan gordùlermi icine dùsecek yada yiyecekmis gibi inceler dururlar.
-Karsisindaki kiz seksten meskten soz ederse arkadasligi surdururler.farkli konusursa ondan uzaklasip yenisini bulmak icin isim vardi falan gibisinden bahaneler bulurlar.
-Gordùgù her kiza laf atarlar.Bazen canta yada tokat yerler karizma cizilmesin diye senin vurdugun yerde gùl biter derler.
-Kendilerini hep ricky martin gibi yakisikli gorurler o yuzden posta koymaya calisirlar.Bazen havalarini alirlar o zamanda yine laflariyla zeytin yagi kesilirler.Karizma karalanmasin gibisinden yani...
Yzr:umut yolcusu
|
| Turk Erkekleri
|
| Tarih: 15.10.2008-00:55:59 | Gönderen: umut yolcusu | Okunma: 137 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin. |
|
|
|
|
Fikirler (7) |
| AYNEN FAZLASI VAR EKSIGI YOK YAZILANLARIN.ERKEK MILLETI SONUCTA.. |
| Tarih: 17.11.2008-04:39:36 | Gönderen: nediyim |
|
VARSA PULUN HERKES KULUN,YOKSA PULUN DARDIR YOLUN.!!!! |
|
| erkek veya kız ayırt etmek saçmalıktır bence.her erkek her kızda aynı deyildir.tartışmak bile çok saçma .unutmayalımki bir erkek ve bir kadından dünyaya geldik.FARKLI GELEN VARMI ???? |
| Tarih: 8.11.2008-22:26:45 | Gönderen: baddi |
|
|
| :))) Bazen elestirmekte guzeldir gùllù,Sen polattaki gùllùmùsùn yoksa kiz ismi gùllùdenmisin? :) |
| Tarih: 17.10.2008-13:43:47 | Gönderen: umut yolcusu |
|
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin. |
|
| bunları yazarsınız sonrada cıkmak için evlenmek için erkek kız ararrsınız bu ne zihniyettir cözemedim yaa |
| Tarih: 17.10.2008-09:10:41 | Gönderen: güllü |
|
UNUTULMAK ÖLÜME EN YAKIN SOKAKTIR... |
|
| Vallahi gönderene helal olsun abartısız tam anlatılmış aynen onaylıyorum ya..... |
| Tarih: 15.10.2008-13:09:43 | Gönderen: yeter |
|
İyiliği gizlemek,kötülüğü gizlemekten daha üstündür.(Hz Ebubekir r.a) |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|