Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   18.3.2010 TR:12:57 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Kategori: Bayanlar/Erkekler
Rus Kızların Tercihi Türk erkekler
Rus Komsomolskaya Pravda gazetesinde yayımlanan habere göre, Rus kızlar evlilik için Amerikalılardan sonra en fazla Türk erkeklerini tercih ediyor. Rus kızların evlilik için Amerikalılardan sonra en fazla Türk erkeklerini tercih ettiği bildirildi. Rus Komsomolskaya Pravda gazetesinde yayımlanan haberde, son 10 yılda 200 bin Rus kızının Türk erkekleriyle evlendiği, evlenen kızların 60 bininin Türkiye'ye yerleştiği, 140 bininin de Rusya'da yaşadığı kaydedildi.

Haberde, Türkiye'de 200 dolarlık bir tatil turu alan genç kızların, otellerde gördükleri ''Doğu Hayatı''nın hiç bitmemesini isteyerek, evlenmek için Türk erkeklerini tercih ettiği vurgulandı. Türkiye?de evlenmek için özel bir engel olmadığı belirtilen haberde, nikah için sadece 40 dolar vergi ve Rusya konsolosluğundan medeni durum belgesinin yeterli olduğu kaydedildi.
Ancak otel hayatıyla aile hayatı arasında büyük fark olduğu vurgulanan gazetede, ''Türkiye kaynaklarına göre, 200 bin Rus-Türk evlililerin sadece 60 bini Türkiye'de yaşamakta. 140 bin aileyse Rusya'ya gelerek hayatlarını burada sürdürüyor'' denildi.

Haberde, Rus evlilik tercihlerinde sırasıyla Amerikalı, Türk, Alman ve İskandinav erkeklerinin bulunduğunu kaydetti.

Bu sayfayı paylaş!
Rus Kızları Türk erkekler
Tarih: 29.11.2008-12:17:51 | Gönderen: Asiye | Okunma: 922 | Bu konuyu seç  
Fikirler (2)
hacca demiş ki;
oyle guvatli irkekleri buldular goyvirillermi hic rus garilari zaten hasdaliida onnar getirmis neydi o pis hastaliin adi unuddum bizim ahraba var kel gavasinada yanmamisda urusyaya gidincik garilarinan resim cehtirmis gucana oturdup garisiada hedaiye aldim diyi gosterirmis kor olasica isde bizim turk irkekleri norecen isde
Tarih: 29.11.2008-23:47:19
ay-yildiz(* demiş ki;
bu gidisle rusyada kadin diye bi sey kalmaz :D
Tarih: 29.11.2008-15:32:59
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi
Yeni Konular
*Bardak olmayı bırakalım göl olalım..

*Kibirsiz Doğdum Fikirsiz Ölmekteyim

*Cami Avlusuna Bırakılmış İnsanlık

*Yamalı Çantayım Belli ki

*Anne Kavramını Bilmeyenlere !

*Ne Yaşıyorum Ne Ölüyorum

*hayat çetele tutmak değildir

*Fırtınada uyuyabilir misiniz?

*Kaz Göndersem Yolar mısın?

*Osmanlı Adaleti

Yeni Bölüm Kategorileri
» Şiir
» Sarıyahşi
» Sağlık
» Ortaköy
» Nette68
» Kültür-Sanat
» Kalem kavgası (polemik)
» Haberler
» Güzelyurt
» Gülağaç
» Eskil
» Aksaray Rehberi
» Aksaray
» Ağaçören

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting