|
Kategori:
Türk Büyükleri
|
|
|
''ÜLKÜME DARILIP KÜSMÜYORUM BEN
KİMSEDEN KORKUM YOK SUSMUYORUM BEN
BU KAHPE DÜZENE KANMAYACAĞIM
ÖLSEMDE YOLUNDAN DÖNMEYECEĞİM''
Simdi sen olmaliydin yasamaliydin ..
Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini sen bizlere hayat
felsefesi yaptın. Yüce Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Osmanlının külleri arasından çıkartarak yeniden Devlet yaptığı "Türk" ismini, O'nun bıraktığı yerden alarak zirvelere çıkartın. Bize milli şuurumuzu bir kara sevda gibi yaşamayı öğrettin. Büyük olmak için gündemde olmak gerekmediğini, Büyük olmak ve büyük kalmak için Ülkücü olmanın yeterli olduğunu bize sen öğrettin. Bir kıvılcım yaktın, bu gün alevlerinden bütün düşmanlarının korktuğu bir ulu yanardağa dönüştü. Ben senden öğrendim Başbuğum Milletim için yaşamayı. Ve yine senden öğrendim, gerektiğinde bu millet için gözünü kırpmadan ölüme varmayı.
Sakın ruhun azap duymasın, Senin evladın Bir, Üç, Beş değil. Milyonlarca Bozkurt, senin açtığın yoldan, senin kaldırdığın Bayrağı asla indirmeden ileri, daima ileri götürerek Turan Ülkesinin burçlarına dikmeye yeminli.
Ruhun Şad olsun. Ve bizlerin kalbinde yaktığın o ateş için Allah (C.C) senden razı olsun. Mekanın cennet, İki cihan güneşi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) o cennette komşun olsun.
Bu yaktığın meşale sönmeyecek Başbuğum.
Bozkurtların yolundan dönmeyecek Başbuğum.
Bu sayfayı paylaş!
|
|
|
| Tarih: 2.1.2009-18:00:18 | Gönderen: PINAR_68 | Okunma: 203 | Bu konuyu seç
|
|
|
|
Fikirler (2) |
|
karahaliller
demiş ki; |
basbuguyu rahmetle aniyoruz keske simdi olsaydi cumhuriyetin yetistirdigi ender beyinlerden bir tanesiydi turklugu turkculugu icine sindirmis davasinda dimdik hayatini turkculuge ve turkiyeye adamis bu ugurda cileler cekmis ama asla yilmamis buyuk bir liderdi ALLAH rahmet eylesin
Tarih: 3.1.2009-20:52:02 |
|
Niran_Yöreoğlu
demiş ki; |
Seni hiç bir zaman unutmayacagız. Ruhun şad olsun mekanın cennet.
En güzel türkiye seninleydi herşey seninle bi başka güzeldi.
Başbuğlar ölmez.
Vatan bölünmez!!!!!!!!!!
Tarih: 2.1.2009-21:17:23 |
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
|
|