|
Kategori:
İlçeler-Ortaköy
|
|
Ortaköy İstikrara Kavuştu. |
Ortaköy Belediye Başkanı Av. Mahmut Ütük bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada, “Daha önceki yıllarda yapılan belediye seçimlerinde seçime 5-6 ay kala belediye meclisinde ve encümeninde yoğun bir yeşil alan ve yol kaydırma faaliyetleri olurdu. Yandaşların arsaları imar yönünden temize çıkarılır. Oy vermeyecek olan vatandaşların arsalarına yol ve yeşil alan konulurdu. Bazı yandaşlara belediye arsalarından dükkân yeri verilirdi. Hatta daha ileri gidilip halkın ortak kullanım alanı olan Pazar yerleri parsellenip yandaşlara peşkeş çekilirdi. Maaşını alamayan işçilere maaş karşılığı kurban dağıtılırdı. Şimdi seçimlere az bir zaman kaldı, ama geçmişte yaşanan o komediler yaşanmıyor. Belediye çalışanlarımız bizim dönemimizde geçmişe ait alacakları da dâhil hiç aksatılmadan maaş ve ikramiyelerini bir tamam almaktadırlar, almaya da devam edeceklerdir. Belediye hiçbir aksama olmaksızın çalışmalarımız sürdürülmektedir. Vatandaşlarımızın arsa ve arazileri emin ellerdedir. Hiçbir vatandaşımızın arsasına imar yolsuzluğu yapılmamıştır. Son meclis toplantılarında da bu konuda hiçbir gündem maddesi bulunmamaktadır. Son cümle olarak Ortaköy’ümüz Allah’tan korkan, kuldan utanan bir zihniyetin ellerindedir” diyen Sn. Ütük: “Bu halis duygularla yola çıktım bu yolda emin adımlarla yürüdüm ve yürümeye de devam edeceğim. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şiarımız aynı kararlılıkla devam edecek bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Detaylı Haberler için:
http://www.ortakoy68.bel.tr/
Herkese Saygılar.
Bu sayfayı paylaş!
|
| ortaköy belediyesi
|
| Tarih: 16.2.2009-11:42:43 | Gönderen: djafer | Okunma: 520 | Bu konuyu seç
|
|
|
|
Fikirler (0) |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
|
|