Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   1.8.2010 TR:10:41 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

Bağlantılar

Kategori: Bilmeceler
SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?
adamın biri arabasıyla ilerlerken bi otobüs durağına gelmiş ve durakta 3 kişi bekliyor. adamın arabasında sadece 1 kişilik yer var.hava da sağnak yağışlı. bu üç kişiden biri ağır hasta ve hastahaneye yetiştirimesi gerekiyor, diğeri bir doktor ve önemli bir ameliyat ile hayatınızı kurtarmıştı. 3. kişi ise hayatınızın aşkı ve sürekli isteyip te bir türlü açılamadığınız ve coook sevdiğiniz kişi.Şimdi hangisini alırdınız arabaya???
NOT: bu soru japonyada ünlü bi şirkete iş için başvuranlara sorulmuştur.

Bu sayfayı paylaş!
Tarih: 28.2.2009-11:39:54 | Gönderen: polismail_68 | Okunma: 158 | Bu konuyu seç  
Fikirler (4)
ıhlara demiş ki;
rica ederim)))) ben teşekkür ederim . heh heh
Tarih: 5.3.2009-10:25:09
fuzuli demiş ki;
simdi ihlaracim neden arabamiza almayalim cünkü doktoru zaten taniyoruz hasta adam o halde bi zarar veremez hayatimizin askini almaksa zaten dünden koldigimiz bir firsat olurdu ama cevabin gercekten mantikli bense senin cevabini okumadan önce hastayi alirim doktorun vazifesi zaten hayat kurtarmak oldugu icin anlayis gösterecektir hayatimin askina gelince merhamet sahibi olmasi gerekir ve birinin hayatina öncelik tanimasini beklerim bunu yapmiyorsa zaten askim olmaya layik degildir demistim ama seninki bir tasla iki kus vurmak oldu tebrik ederim
Tarih: 5.3.2009-02:22:02
68lady demiş ki;
ben olsam hastayi alir hastaneye yetistirirdim. doktor zaten görevini yapmis ve benim hayatimi kurtarmis. bu onun meslegi, herhangi bir insanin hayatinida kurtatirdi. hayatimin askina gelince onuda almazdim arabaya. ask gelip gecicidir. kismetse eger, zaten o ask beni baska yerde baska bir zamanda bulur veya ben onu. o yüzden hasta adama yardimci olurdum...
Tarih: 2.3.2009-20:12:04
ıhlara demiş ki;
bu soru zaten türkiyede kimseye sorulmaz çünkü bu kadar saf değiliz (tanımadığımız insanları alacak kadar). yalnız mesela doktoru tanıyor olsaydım ona kontağı verir al bu hastayı hastaneye yetiştir derdim ikisini gönderirdim. hayatımın aşkıyla başbaşa kalırdım heralde..
Tarih: 28.2.2009-13:10:23
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting