Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimler Radyo Videolaryeni

Nette68.CoM   5.7.2008 TR:00:19 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Bu Sayfayı Arkadaşına Tavsiye Et!            
Birşey ara:
Nette68'den sorular... 1) Okulum nedir? 2) Nasıl kayıt olunur? 3) Ne işe yarar?

4) Buraya tıklarsan ne olur?

Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: BEYAZ | Kategori: Nedir?
BEYAZ
Beyaz boşluktur. Beyaz; en büyük vicdan azaplarının daimi kapatıcısı, kendime söylediğim en bilinen yalandır. Vapurların arkasından baktığımda denizdeki belirtidir gittiğimi, uzaklaştığımı gösteren.
Yatağımdır beyaz. Güvende ve rahat hissettiğim tek yer. Bazen soğuk, bazen sıcak. Her gün bıkmadan açtığım yeni bir sayfadır. Ve elbette hiç tutamadığım söz verişlerim.
3 gündür beyaz. Çünkü asla görmedim kirlenmeden durabildiğini 4 gün. Çok meraklıyız ya kendimize benzetmeye her şeyi. Beyaz da bu oyunun en saf fakat en cesur oyuncusudur.
Sevgilimdir beyaz. Onun en sevdiğim kazağıdır. Elleridir, gözleridir, ten rengidir. Neyzen nefesidir sonra. Hafif ve dingin. Semazenin her bir adımı, yukarı açık ayasıdır.
Işıktır. Işığımdır. Hatırımda kalacak olan son görüntüdür; güçlü ve kör eden. Ölümdür derler ya bence yeniden doğmaktır. Yepyeni hayatlar, karanlıklarının ufacık bir ışık huzmesinden geçtiği küçük elli insanlar...

Beyaz boşluktur. İçinde kaybolup gittiğim sonsuz, derin vadi.,

Tarih: 17.1.2008-22:25:02 | Gönderen: Sirin68 | Okunma: 175 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
• Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir. (Goethe)
Fikirler (2)
bence güzel olmuş
Tarih: 11.4.2008-19:18:31 | Gönderen: cengiz ertan
cengiz_aksaraylı
ya arkadasim ben sandim sen beyazi anlatacan ama sen edebiyat yaptim be allah allah
Tarih: 14.3.2008-18:38:14 | Gönderen: aci vatan almanyali
bir gün benim döneceksin dünya ich liebe aksaray
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Benim Bir Sorum Var :((
*Ya sevgin olmasaydi...
*SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ
*Regaib Gecesi
*Regaib Kandilliniz Mubarek Olsun
*CANIM ORTAKÖYÜM
*DEYILDIR
*Ne kaldi daha
*NE CIKAR
*"boşanma"

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

Hosting