Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   1.8.2010 TR:10:34 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

Bağlantılar

Kategori: Atışma(Sertbest Köşe)
Ermeni Katliamını İmzalayan Ergenekon...
Geçenlerde oturduk arkadaşlarla muhabbete. Hareretli bir tartışma var aralarında; Ermeni Katliamı için oy meselesi.

Verilmeli mi, Verilmemeli mi? Amaç ne? Kim Yapmış? Neden Yapmış? vs...

Tartışmaya Girmedim Ben, Susuyorum, dinliyorum halimce. Tartışmaya katılmayan Arkadaşlardan biri Sordu; ONuR, şu Ergenekon'da ne?

Tabii daha Birinci Dalga, İkinci Dalga, Beşinci, Onuncu Meselesi Yok...
Bilmiyorum Valla Dedim. Aslında Tam anlamıyla bilen olduğuna Sanmıyorum. Kimi diyor ki Derin Devlet Hesaplaşması; Kimi Diyor ki Hükümetin Derin Devlet Atağı; Kimi diyor ki Derin Devletin Ta Kendisi... Kimileride Kızıyor, Olur Mu Yaa Ne Derin Devleti. Türkiye'de Derin Devlet mi Var Sanıyorsunuz?

Tüm Bu Hengamede Hangisinin Doğru Söylediği Meçhul. Hatta Doğru Söyleyenin Bunlar arasında Olup-Olmadığına bile Karar Vermek Zor...
Benim Bildiğim Tek Bir Şey Var, O da Yine Mecliste, Hükümette Oyunlar Döndüğü. Ne Zaman Halkı Meşgul Edecek, Onu Başka Yöne Yönlendirecek Bir Şey Ortaya Atıldımı, Bilin Ki Bir Dalavere, Bir Katatülli Var İşin İçinde...

Türbandır, Başörtüsüdür Derken Neler Geçti Meclisten Neler, R.T.E - Aydın Doğan Derken Neler Geçti Neler. Şimdi de Kim Bilir Neler Geçirecekler Neler...

Bayağı Oldu Bu Konuşma Aramızda Geçeli... Şimdi Diyeceksiniz ki, "Neden Şimdi Söylüyorsun?"

....
25'inde Üniversite Tasarısı,
26'ında Kredi Tasarısı
27'sinde de B2 Arazilari İle Tapu Kanunu TAsarısı Meclisten Geçtide onun İçin.

Peki B2 Arazilerine ve "..." Öncesindeki Tasarılara İtiraz Edenler Nerde, B2 Arazileri İçin Eylemler Yapanlar Nerde..
Onlar mı?
Ergenekonlarda, Ermeni İmzalarında... Dönünce Yaşlı Gözlerle El Sallarlar Artık Tasarıların Ardından...

Peki Sıradaki Tasarılara Karşı Çıkanlar Nereye Gidecek...

Orası Kesin Değil ama, Onlarda Atilla Olgaç'ın Peşinden Giderler Belki.......

Hazırlayan: ONuR PıNaRGöZü

Bu sayfayı paylaş!
ermeni katliami ergenekon
Tarih: 17.5.2009-12:08:22 | Gönderen: Fazilet | Okunma: 105 | Bu konuyu seç  
Fikirler (0)
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting