Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   4.9.2010 TR:18:38 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

Bağlantılar

Kategori: Aşk&Sevgi
sevmek..............
sevmek şu hayattaki hem en iyi duygu hemde en kötü duygu.....
sevmek insanı hem hayata baglar hemde hayattan koparır....
insan hayatı boyunca sadece birine aşık olur,şuda bi gerçektir ki sadece gerçek aşkı yaşadıgımız insan bizim hayatımızı mahvedendir.....
size tavsiyem sizin sevdiginizle degil sizi sevenle evlenin insan gerçekten mutlu oluyo....
sakın sevdıgınızı unutmak ıcın baskasıyla olmayın ozaman mutlu olamazsınız.sunu bilinki onu hiç bi zaman kalbinizden çıkartamazsınız fakat sizi seven kişi size herzaman deger ve sevgi verir vede bu size sevdıgınızı aklınıza getirtmez ve mutlu olursunuz................ bu dediklerim sizce nekadardogru?????????
bence dogru çünkü ben şuan gercekten cok mutluyum.....
sevginizi haketmeyen biri için hayatınızı mahvetmeyin... onu severek ona ödülvermiş olursunuz sadece bırakın allahından bulsunlar elbet size cektirdikleri acıyı onlarda ceker buna yeterki hep inanın

Bu sayfayı paylaş!
Tarih: 9.6.2009-19:21:48 | Gönderen: ozlem | Okunma: 223 | Bu konuyu seç  
Fikirler (9)
ozlem demiş ki;
eşimi coooooooooooookk seviyorum iyiki var onsuz yasayamam
aradgın kısıyı buldugunda evlilik super oluyoo

Tarih: 11.6.2009-13:49:05
68lady demiş ki;
acisinin neresi güzel bilmiyorum. ama bildigim tek sey var, oda nekadar caba sarf edersen et. olmayinca olmuyor iste...cözümü baska birinde ariyorsun,

sonuc: mutlu olabilecegini sandigin ve "belki unuturum" diyecegin bir evlilik kurmaktir....

Tarih: 11.6.2009-12:33:34
ozlem demiş ki;
zoru seçeriz çünkü zora ulasmanın verdigi heycanı kolay basit asklar veremez basit asklar içinde zatan bi çaba olmaz oyuzden sıkıcı glir.zor askı yeterki yasa hem yasaması güzel hemde acısı guzel
Tarih: 11.6.2009-12:24:45
68lady demiş ki;
malesef insansoglu nerde zor, nerde imkansiz ask var oraya takilir kalir ömrü boyunca. benimde anlamadigim bu, neden imkansizligi seceriz? neden kendimize bile bile aci veririz??
Tarih: 11.6.2009-09:00:53
ozlem demiş ki;
güzel olan da zaten imkansız ve zor olan asktır deyilmi...
EN GÜZEL AŞK ZOR OLANDIR......

Tarih: 10.6.2009-23:06:00
ozlem demiş ki;
68 lady cok haklısın insan nekadar baskasını hayatına alıp mıtluda olsa o sevdgını hıç unutamaz ne aklından atabılıo ne kalbinden ama yinede haketmedıgını baskasıyla oldugunu dsndugunda ınsanın sevgısı nefrete donusuyo
Tarih: 10.6.2009-19:00:58
68lady demiş ki;
her nekadar insan baska biriyle hayatina devam etsede, ASLA "O" birzamanlar sevdigi kisiyi unutamaz diye düsünüyorum. unuttum dese bile kendini kandirmis olur...ve hayati boyunca onu düsünür durur... yokmu böyle imkansiz ve zor ASKLAR soruyorum size? bence coooookkkk.....
Tarih: 10.6.2009-15:46:00
fuzuli demiş ki;
gönül bu hadi beni seveni ben sevemezsem o zamanda mutlu olabilirmiyim.
Tarih: 10.6.2009-01:31:24
"Özkan" demiş ki;
Katılmıyorum.Gün gelir zaman unutturur!.Onun için ölmek istersin nefes almak istemezsin onsuz,dünya yıkılmış altında kalmış gibi hissedersin kendini,her şarkıda onu yaşarsın sabah gözünü açarsın taa kii gece uykuya dalıncaya kadar.Onun hatalarını hayat her ne kadar önüne sersede,hayır!!! dersin olsun ben onu hala seviyorum dersin.Yüreğine öyle yer ederki...Canın acır aylarca,yıllarca sonra birisi çıkar karşına aynı duyguları ona duyar onu tamamen unutursun.Onun hataları aklına gelir evet dersin o unutulmayı hakediyor.Gün gelir aklına bile gelmez unutmuşsundur.İkisinin arasında tek fark olur ona gönlünü sermiş herşeyi kolayca söylemiş olursunuz korkmadan çekinmeden hemde...Öbürüneyse herşey ağızda yarım kalır.Belki sütte ağzı yanan yoğurtu öfleyerek yemesi gerekiyor ondan.Yada engellerden...Her aşkın aynı deyil ayrı romanı vardır.
Tarih: 9.6.2009-20:50:52
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting