|
Kategori:
Aşk&Sevgi
|
|
sevmek.............. |
katılmıyosanız saygı duyyorum ama sevdigin sana acıdan baska bısey vermıyosa napacaksın.
o gitsin baskasıyla hayatını kursun sen onun hala acısını cek seni sevenlere sans vermekle bısey kaybetmezsin ama onu beklemeye devam edersen hayatını kaybedersin...kendine yazık edersin
Bu sayfayı paylaş!
|
|
|
| Tarih: 10.6.2009-15:05:11 | Gönderen: ozlem | Okunma: 348 | Bu konuyu seç
|
|
|
|
Fikirler (13) |
|
Vadi
demiş ki; |
Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum erkek veya bayan farketmez kendini bilene bir şey olmaz ama yok zaten art niyette olupta sonrada şeytana uydum demek ne kadar doğru herkes kendi karar versin!İçinki niyeti sen istemedikçe kimse değiştiremez yeterki sen hangi niyette olduğunu bil.Herneyse konu fazla uzadı herkesin düşüncesi kendine saygı duyarım.
RABBİM KİMSEYİ ŞEYTANA UYDURMASIN!
Cümleten Allah a emanet olun
Tarih: 15.8.2009-21:08:01 |
|
gokce'68
demiş ki; |
Bu konuda haklısınız işte,Hz.Ademle havva şeytana uyupta yasak meyveyi yiyerek niyetlerini bozmasalardı;Aceba onlardan sonra gelen nesillerde bozmazmıydı gibi düşünüyorum bazen,hani diyecegim,şimdi teknolojiden dolayı internet vs, şeyler insanları bozuyor diyecegim ama,ben eskileri araştırmayı çok seven biriyimdir.Eskiden 3 yıl Askerlik varmış erkekler Askere gidince kimin eli kimin cebinde belli olmazmış,her gittiğim yerdede araştırma yaptığımda aynı hikayeyi duyuyorum.Yalnız askerlik deyil normal zamanlardada demekki İnsanlar ezelden beri bu tür hatalarla ugraşıyorlarmış...
Bence bu tür olaylarda şeytan tamam başarıyorum derken,onun başarısını suya düşürecek insanlarda vardır.Erkek ve bayan sosyal arkadaşı olması konusundada neden olmasınki? şeytan ve kötü nefis araya girerken dur diyebilirler kendini bilen insanlarsa,kendini bilen birileri deyillerse zaten şeytan nerde diye araya gerek yok şeytanın ta kendileri o kişilerdir.
Bu konularda bayanı veya erkeği suçlamaya hiç gerek yok,Erkek tambir delikanlı erkekse,bayan afedersiniz soyunup yanına gelsede erkek üzerini örter.yok deyilse rabbena hep bana der zaten,bu bayan içinde aynıdır.Yani bu tür işler bence tamamen karekterlere bağlı diye düşünüyorum.
Halk dilinde hep şu sözler:Kötü zamanda yaşıyoruz falan gibi sözler.Ben katılmıyorum.Devir ne olursa olsun hep bu tür olaylar yaşanmıştır.belki şimdilerde biraz daha fazla olabilir;Ama dünya kuruldu kurulalı "İyilik ve kötülük.""Güzellikler ve çirkinlikler" hep olmuştur ve olmaya devam edecektir kıyamete kadar.
Tarih: 15.8.2009-20:10:34 |
|
Vadi
demiş ki; |
evet kesinlikle haklısınız gokce'68 fkt şu da bir gerçekki erkekler kadar dikkat etmeyerek iyi niyeti bozan bayanlarda var !! öyle değil mi ama?
Tarih: 15.8.2009-14:58:56 |
|
gokce'68
demiş ki; |
İyi niyetli olmak önemli deyil bence,niyet dönmek isteyince o an ona gem vurabilmek,kötü niyete dönüşmesine fırsat vermemek önemli,yoksa namazada niyet edilir ama dikkat etmezsek bozulabilir.önemli olan dikkat etmek deyilmidir?
Tarih: 14.8.2009-11:12:02 |
|
Vadi
demiş ki; |
Eevet bilirim süperr!Gocunacak yaranmı var?! Madem öyle düşünüyorsan erkeklerden uzak dur kardeşim sanki senin hiç Erkekle konuşmuşluğun olmadı madem üçüncü arkadaşları şeytan olur diye düşünceye sahipsin erkeklerle arkadaşlık kurma saygı duyarım herkeside kendin gibi sanma kız veya erkek içinde kötü niyet yksa bir şey olmaz böyle deyipte art niyetli olandan korkulurr!
Tarih: 5.8.2009-23:47:06 |
|
ıhlara
demiş ki; |
vadi kardeş hoşgörünüze sığınarak bir cevap yazıcam. ne güzel demişsiniz... önemli olan NİYETTTT (!!!!!) eminim siz bütün bayanlarla hep iyi ve dürüst niyetle arkadaş oldunuz sadece onlar bunu öyle algılamadı veya algılayamadı.....sizin NİYETiniz hep İYİNİYET ti dimi? bir hadis i şerif vardır bilir misiniz?
CEHENNEM İYİ NİYETLİLERLE DOLUDUR.....
harika değil mi???
Tarih: 5.8.2009-23:32:31 |
|
Vadi
demiş ki; |
Demek üçüncü arkadaşları şeytan olur haaa ilginç!!Peki sevgili olmadıkları erkeklerle niye görüşürler?!?Yanlış anlaşılmasın fakat ben bu görüşe katılmıyom yani biraz saçma.art niyet olmadıktan sonra bir kız ile erkekde iyi arkadaş olabilir önemli olan NİYET!Benimde bir çok kız arkadaşım var hiç sorun yaşamadım dedimya niyet önemli!Buda benim şahsi görüşüm
Tarih: 3.8.2009-19:57:05 |
|
murattulek
demiş ki; |
demek tapusuyla alakalı:)))) bu işler
Tarih: 3.8.2009-09:26:15 |
|
ıhlara
demiş ki; |
valla ben devir mevir bilmem! benim bildiğim iki karşı cinsten arkadaş olmaz üçüncü arkadaşları şeytan olur, en azından ben böyle düşünüyom!!! ve kimseyi beklemeyin kızlar sonra üzülen siz oluyorsunuz.....
Tarih: 1.8.2009-13:43:29 |
|
Vadi
demiş ki; |
Bütün suçuda erkeklere atmayın kızlar kendi kendine gelin güveyde olabiliyor dimi ama bekle demediysek aldatmış olmayız dediysek evet ne deseniz haklısınız bugünlük yorumum bukadar
Tarih: 1.8.2009-10:20:06 |
|
Vadi
demiş ki; |
Bir erkek olarak size hak veriyorm en iyisi tapusunu almak bekle diyeni beklememek istese bekle demezki gelir tapusunu verir:D ama bide şu varki peki ya biz ne yapalım hani devir modası olan (kız-erkek) sosyal arkadaşlık varya bunu yalnış anlayan bayan arkadaşlara ne demeli ozamanda suçlu olan biz oluyok. Bekle deyipte çekip giden erkeklere ne deseniz haklısınız ama bekle dedimi yoksa yalnışmı anlaşıldı işte bu tartışılır!!!!
Tarih: 1.8.2009-10:12:00 |
|
ıhlara
demiş ki; |
ewt bende bekleseydim. aldatılmış olacaktım.....halbuki giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştirrrrr.... şimdi çok daha güzeli var üstelik tapusu benimmmmm....
Tarih: 1.8.2009-08:36:16 |
|
keeper
demiş ki; |
cook dogru eger beklesey dim simdi ye sacim beyazlardi
Tarih: 1.8.2009-00:23:44 |
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
|
|