Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   1.8.2010 TR:10:43 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

Bağlantılar

Kategori: Önemli Günler/Haftalar
Hayırlı Cumalar...
ALLAH(c.c.) benim sözümü, hadisimi işiten, bunu iyice kavrayan, ezberleyen ve başkalarına duyuran kişinin yüzünü NURLANDIRIR" "Buhari, İman 7"
(Hadis-i şerif)

"Günlerinizin en faziletlisi CUMA günüdür. Bu sebeple o gün bana çokca selatü selam getiriniz; zira sizin selatü selamlarınız bana sunulur"
(Hadis-i şerif)

(Allah’a ve ahirete inanan, Cuma namazına gitsin!)
[Taberani]

(Cuma namazını kılmayan kimsenin kalbi mühürlenir [iyilik yapamaz olur], gafil olur.)
[Müslim]

(Cuma namazına giderken ayakları tozlanan kimseye Cehennem ateşi haramdır.)
[Tirmizi.]

Rabbimiz! Güçsüzlügümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizligimizi Sana sikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamizi da yalniz Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duydugumuz ihtiyaç, Senin zenginligine denk! Sana olan ihtiyacimiz Senin büyüklügün kadar...
Bildirdigin ve gizledigin tüm isimlerini ve Kur'an-i Kerim'i, kalbimizin bahari, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilaci yap.

Amin...

CUMANIZ mübarek dualarınız kabul olsun...

Paylaşmak GÜZELDİR
selam ve dua ile

Hayırlı Cumalar

Bu sayfayı paylaş!
Dua Cuma namazı
Tarih: 12.6.2009-10:19:39 | Gönderen: Asiye | Okunma: 137 | Bu konuyu seç  
Fikirler (1)
umut yolcusu demiş ki;
"HERKEZE HAYIRLI CUMALAR."Yolunu kaybedenlerin,ne yapacağını bilmiyenlerin,güzellikleri göremiyenlerin,hayat onlara anlamsız gelenlerin,her şeyi sıradan görüp bilenlerin,Dünya telaşına,paraya,mala mülke, takılıp kalanların,mutluluk ve huzur nerde!!! diyenlerin...Allah herkezin yardımcısı olsun.HUZUR VE MUTLULUK İSLAMDADIR.
Tarih: 12.6.2009-16:34:01
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting