|
Kategori:
Duyurular
|
|
internet hurafesi ( yeni moda) |
not: aşağıda okuyacaklarınız ( belki okudunuz ) daha önce bana da gelmiş olan bir mail. yazılanın gerçekle hiç bir ilgisi yok. yine uyanık çakallar iş başında dikkat edin ..!!!
Deneyiniz LÜTFEN …………
bir arkadaşımdan, avukat olan arkadaşımdan geliyor ve iyi bir fırsat gibi görünüyor. O, doğru diyorsa gerçekten doğrudur. En azından insanın kaybedecek bir şeyi yok. Bana şunları anlattı: avukatım ve yasaları biliyorum. Bu bir gerçek. Aldanmayın, aol ve Intel, aynı pepsicola`nın kısa süre önce general elektrik ile yaptığı gibi, mahkeme karşısına çıkmaktan ve milyonluk tazminatlardan korktukları için sözlerini tutuyorlar. Sevgili arkadaşlar lütfen bunu bir şaka olarak görmeyin. Bill Gates şu an servetini dağıtıyor. Buna karşılık vermezseniz ileride bunun için pişman olabilirsiniz. Windows hala en sık kullanılan program. Microsoft ve aol şu an bu metin ile bir deney yapıyorlar (e-mail beta test). Bu maili arkadaşlarınıza gönderdiğinizde Microsoft iki hafta boyunca izini sürebilir ve sürecektir. Bu maili ileten her kişi için Microsoft 245 Euro ödeyecektir. Bu maili gönderdiğiniz ve bunu devam ileten her kişi için Microsoft 243 Euro ödeyecektir. Bu maili alan üçüncü kişi için ise Microsoft 241 Euro ödeyecektir. İki hafta sonra Microsoft size posta adresinizi teyit etmeniz amacıyla size ulaşacaktır ve size bir çek gönderecektir.
Saygılarımla,
Matematik Öğretmeni
Ahmet Dipici
...................
- Bu mailin bana ulaşmasında öyle ya da böyle katkısı bulunan,
- Bu mail bana gelmeden önce kendi mail listelerindeki herkese bunu forward eden,( gönderen )
- İçlerindeki naifliği hala kaybetmemiş olan,
- İnternetin icadıyla neredeyse aynı anda türemiş olan bir hurafeyi günümüze taşıyarak gelenek ve göreneklerimize ne kadar değer verdiğini gösteren,
- Hala Bill Gates'in babasının hayrına servetini dağıttığını düşünecek kadar saf(en kibar haliyle),
- "Hafız kim bu Ahmet Dipici?" demeyip, araştırıp sorgulamadan, kendisine verilen emir doğrultusunda maili olabildiğince çok kişiye ulaştırmaya çalışan,
Yaklaşık 2000 koyun.....
Canımsınız.
Her nerede yaşıyor ve kandırılıyorsanız.
Bu sayfayı paylaş!
|
| internet hurafesi ( yeni moda)
|
| Tarih: 20.6.2009-16:06:06 | Gönderen: ıhlara | Okunma: 382 | Bu konuyu seç
|
|
|
|
Fikirler (0) |
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
|
|