Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   23.11.2008 TR:17:09 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: duyuru: | Kategori: Kısa/Etkileyici Sözler
duyuru:
yaa arkadaslar sadece birkac kisiden baska kimse yokmu yazacak uye listesi dolu masallah neden susuyorsunuz anlamiyorum.hani dilinizimi yuttunuz desem eliniz yazabilir.cok farkli yazilar,yorumlar paylasimlar bekleniyor.yorulmadan sadece okuyonuz hmmm!diyonuz susup kaliyonuz aksarayi sevenler"allah askina"bu cook oneli bir soz allah aski deyince can bile vermek lazim gerekirse bilen bilir bu sozu...Lutfen sizlerde katilin sizlerde yazin birseyler tipki okudugunuz gibi...
Tarih: 21.1.2008-15:15:32 | Gönderen: gurbet kusu | Okunma: 352 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
UNUTTUKLARINI ANIMSA,KIRDIYSAN OZUR DILE,KIRILDIYSAN AFFET CUNKU HAYAT KALB KIRMAYA DEGMEZ.
Fikirler (1)
Sana katiliyorum gurbet kusu cok haklisin yazimla katilan ziyarettci sayisi oldukça az neden bunu bilemiyorum fakat sen yinede ALLAH aski icin deme çünkü ALLAH aski herseyden üstündün dür .Isteyen katilabilir ama ne olur oldum olasi yazilarda yazmayin karsilikli söz duellosu görmek hepimizi üzecegi kanatindeyim elestiri yapmak güzeldir bazen insanlar yazimlada olsa karsindakinin düsüncesini anlayabilir elestiri bir anlamda eksigi kapatma olsun sitede lütfen arkadaslar hic kimse kimseyi incitmesin yetiskin insanlariz yerine gore espiriylede yaklasabiliriz bunda da kimse art niyet aramasin .

Gurbet kusu yazilarini ayrica begendigimi de eklemek isterim yüregine saglik sizinle tanisiyormuyuz bunu merak ettim yayindan falan degilse tanismak isterim :) Saygilarimla PINAR
Tarih: 22.1.2008-04:26:29 | Gönderen: PINAR_68
"Ben Türk'üm..Türk ben'im...Türkçe durur, Türkçe vurur, Türkçe korurum..!"
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Sağ kapı mı, Sol kapı mı?
*Gıybetin resimini gördünüzmü?
*Peygamber Efendimizin "Ayak İzi"
*Kahrında hoş lutfunda hoş...
*Lokman Hekim diyor ki...
*e-mailiniz var!! (1400 yıl önce gelmiş)
*ARABAN VAR DERDIN VAR
*ROMAN YAZMIS :)))))
*KADINLAR HAYATTA EN COK NE ISTER BILSEY
*ASK NEDIR BILSEYDIM

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

özel siteler özel sayfalar Hosting