Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   19.3.2010 TR:09:00 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Kategori: Aksaray
Aksaray Marka Turizm Kenti Olmalı Arif Delen.Halk Ozanı
AKSARAY BAĞIMSIZ MARKA TURİZM KENTİ OLMALI Aksaray Ihlara Hasan Dağı
Değerli dostlar herkese saygı sevgi mutlu umutlu sağlıklı bol kazançlı dost kardeş sevgi barış afetsiz günler dileği ile değerli dostlar Aksaray Bağımsız Marka Turizm Kenti olmalı dedim Niye dedim Uzunca zamandır bildiğim gazetelerimizden takip ettiğim gibi Aksaray Turizm i çevre İllere bağlı olduğundan bazı acil yapılacak hizmetleri gerçekleştiremiyor Aksaray Turizm e katkı yapacak hizmetler geciktikçe gecikiyor aşağıda yazacağım bazı hizmetlerin yapılması için İlimiz Turizm de Bağımsız olmalı ve acil hizmetleri gerçekleştirip eksiklikleri bir an önce gidermeli Marka Turizm Kenti Olmalı yazıma yazmış olduğum güzel bir şiirimle başlamak istiyorum Nideyim İstanbul u Nideyim Van ı.Benim Aksarayım güzeldir güzel.Verseler istemem bütün cihanı.Benim Aksarayım güzeldir güzel.Kurban o lam toprağına taşına.Güzel havasına ve de kışına.Çok gezdim rastlamadım eşine.Benim Aksarayım güzeldir güzel.Seni sevdim başkasını sevemem. Hollanda Almanya Paris olsa he demem.Seni bırakıp bir yerlere gidemem.Benim Aksarayım güzeldir güzel.Arif Delen derki senin ozanın.İçimden geldiği gibi yazanım.Evim barkım burasıdır mekanım.Benim Aksarayım güzeldir güzel.evet Aksarayımız Bağımsız Marka Turizm Kenti Olmalı bu kadar tarihi güzellikler içinde olan Aksaray Ihlara Hasan Dağı gerçekten doğa harikası yüce Allahın İlimize verdiği gezilip görülmesi kıymetinin bilinip ilmek ilmek nakış nakış sanki Taşpınar Halısı gibi işlenmesi gereken yerler bizlerde güzelliklere güzellik katıp biraz üzerinde durup içine ziyaretçilerin gelip konaklayacağı eğlenebileceği sosyal tesislerle destekleyip güzel bir yerler yapıla bilir Ihlara Vadisine inip çıkmak için asansör Ihlara ve Hasan Dağı arası teleferik yapılması hasan dağı turizme açılması oraya bazı yatırımlar yapılıp bir Uludağ palandöken Erciyes gibi insanların güzel vakitlerini geçirebileceği sosyal tesislerden işletme imkanı olsa yerli yabancı yurdun güzelliklerini gezen insanlara hitap edilse ziga kaplıcasının yeterli düzeyde yapılıp turizme kazandırılması bütün eksileri tamamlayıp Aksaray İli turizme başlı başına hizmet etse ne güzel olur sayısız çok sayıda turist geliyor şehrimizi geziyor ama burada konaklama yapmıyor çevre illere gidiyor neden niye bu eksikliğimizi acil giderilse ne güzel olur diye düşünüyorum Aksarayımızın deniz turizmi yok deniz turizmi olmamasına rağmen gezilecek görülecek öyle güzellikler var ki yalnız şimdiye kadar bu güzelliklerin adı doğru dürüst tanıtılamamış duyrulmamış çaba sarf edilsede başarıya ulaşmamış bu hepsi birazda neme lazımcılığımızın eserlerinden biri bu turizm kültür abidesi şehrin neyi eksik bir ıhlara bir Güzelyurt bir selime bir yaprak hisar bir beli sırma yer altı şehirleri hanlar hamamlar doğa güzellikleri Evliyalar diyarı her tarafı tarih kültür bir Aksaray nerede var tabi hizmet bitmez daima hizmet güzellilerle takviye etmek gerek bu ağaçlandırma gibi Çevre Yolların duble yol olması Aksaray Konya Yolu Allah Korusun Her Gün Bir Kazaya Neden Oluyor Bir Çok Vatandaşımız Hayatını Kaybedip Yaralanıyor Acil bitirilmesi hava alanı tren yolu gibi önemli hizmetlerin hayata geçirilmesi turizme yönelik hizmetler organize bölgesinde fabrikaların artması işsizliğin azalması bunların hepsi olur hepsi halledilir yeter ki bir an önce bir yerden başlamamız gerek buradan Aksaray a sevdalı gönül vermiş bütün dostlarımıza yapmış oldukları hizmetler için candan teşekkür ederim eksik olanlarında bir an önce bitirilmesini beklerim herkes üzerine düşeni yapmasını isterim bütün Aksaray a sevdalı şehrim için çalışan bir çivi çakan benim baş tacımdır diyorum iyi olur iyi olacak inşa Allah Sevgilerimle başka bir yazımda buluşmak dileği ile hoşça ve dostça kalın
BEN BU AKSARAY A AŞIĞIM ABİ
Bir kültür abidesi turizm şehri
Ben bu Aksaray a aşığım abi
Yem yeşil kekik kokar yerleri

Hasan ekecik Aksarayın dağları
Uzanır içinde yaylaları yolları
Çiçeğinden alır arı yapar balları
Ben bu güzelliğe aşığım abi

E.doksan kara yolu içinden geçer
Kılıç Arslan Sultan hanı tarihi eser
Binlerce Evliyalar burada yatar
Ben bu Aksarayıma aşığım abi

İlimde güzellik saymakla bitmez
Ihlara Güzelyurt övgüye yetmez
Turizm şehrinin zamanı geçmez

Arif Delen çal sazını söyle bir türkü
Aksaray Anadolu’da çok iyi mevki
Baba oğul ozanlar çığırır derki
Biz bu güzelliklere hastayız abi

Arif Delen Halk Ozanı
www.arifdelenmuzikevi.com
k.68.tv Aksaray

Bu sayfayı paylaş!
Tarih: 4.9.2009-15:03:13 | Gönderen: Arif Delen Halk Ozanı | Okunma: 160 | Bu konuyu seç  
Fikirler (0)
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi
Yeni Konular
*Bardak olmayı bırakalım göl olalım..

*Kibirsiz Doğdum Fikirsiz Ölmekteyim

*Cami Avlusuna Bırakılmış İnsanlık

*Yamalı Çantayım Belli ki

*Anne Kavramını Bilmeyenlere !

*Ne Yaşıyorum Ne Ölüyorum

*hayat çetele tutmak değildir

*Fırtınada uyuyabilir misiniz?

*Kaz Göndersem Yolar mısın?

*Osmanlı Adaleti

Yeni Bölüm Kategorileri
» Şiir
» Sarıyahşi
» Sağlık
» Ortaköy
» Nette68
» Kültür-Sanat
» Kalem kavgası (polemik)
» Haberler
» Güzelyurt
» Gülağaç
» Eskil
» Aksaray Rehberi
» Aksaray
» Ağaçören

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting