Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   4.9.2010 TR:02:54 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

Bağlantılar

Kategori: Dini Konular
Kadir Gece'niz Mubarek Olsun
Ramazan-i Serif'in son gunlerinde...BIZLERE BOYLESINE BIR ODUL!!! Ne guzel bir odul.Sanki "ey kullarim sizler benim icin ac susuz kaldiniz bu ayda dualarinizi kabul ederim ama bu gece duanizi asla reddetmem!" dercesine ramazanin sonunda bizlere gercekten bir odul gibi...

BU GECE'YI BOS GECIRMIYELIM.RABBIMIZDEN DILEKLERDE BULUNALIM.HIC BIRIMIZ HATASIZ VE GUNAHSIZ DEYILIZDIR.HEPIMIZIN KUCUK BUYUK HATALARIMIZ GUNAHLARIMIZ VARDIR.AF DILEYELIM BOYLESINE FIRSAT AYAGIMIZA GELMISKEN.IMKANIMIZ VARSA ALLAHIN EVI DEDIGIMIZ CAMIYE GIDELIM.BU GECE BIZIMLE BIRLIKTE MELEKLERDE BIZLERE DUA EDECEKLER.BIZLER,ISTE ALLAHIM SANA LAYIK TAM DORT DORTLUK BIR KUL DEYILIM.AMA SEN "YOKMU AF ISTEYEN!!! YOKMU DUA EDEREK BENDEN BIRSEYLER ISTEYEN!!!" DEDIGIN CAGRINA GELDIM DIYEBILIYORSAK BU GECE NE MUTLU BIZLERE.RABBIM HEPIMIZIN DUASINI KABUL ETSIN,GUNAHINI AFFETSIN.FELAKETLERE,AFETLERE UGRAYANLARIN VE YARDIMA MUHTAC BUTUN KULLARININDA YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH!

*********KANDILINIZ MUBAREK OLSUN!********

Bu sayfayı paylaş!
kadir gecesi
Tarih: 15.9.2009-16:28:25 | Gönderen: umut yolcusu | Okunma: 203 | Bu konuyu seç  
Fikirler (3)
Fazilet demiş ki;
sagol Allah razi olsun seninde kandilin mubarek olsun
Tarih: 16.9.2009-01:35:48
ŞİMŞEK demiş ki;
allah razı olsun
Tarih: 15.9.2009-22:00:59
polismail_68 demiş ki;
allah razı olsun
Tarih: 15.9.2009-21:33:12
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting