Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   4.9.2010 TR:03:31 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

Bağlantılar

Kategori: okunası yazılar
Ask deyilde nedir?
Iki Gencin Huzunlu Ask'i!

Bir genc kiz genc bir patronun yanina gidip is aradigini soyler.Patron genc delikanli ona yaninda sekreterlik isini verir.

Kiz ise baslar isinden cok memnundur; Tabii genc delikanlida kizdan memnun ve kiza ufak ufak ilgi duymaya baslar.

Genc kiz patronunun nasil oldunu ve gecmiste bir cok kizla ciktigini hepsini bildigi icin ondan hep uzak durmaya calisir.

Bir gun Amerika'ya bir is gorusmesine gitmeleri gerekir.Genc adam yanina sekreteri olan genc kizida alir birlikte giderler.

Is gorusmelerinden artan zamanlarida kendilerine ayirmaya karar verir genc adam...

Amerika'nin en yuksek ve en luks bir yerinde yemek yerler.Genc kiz terasta amerika'nin gecesini seyretmek icin cikar.Genc adamda hemen ardina takilir tabii...

Bulunduklari yerden sehir cok guzel gorunur rengarek isiklar icerisinde,icerden gelen slow bir muzik bu goruntuye eslik ederken ruzgar ilik ve hafif eser.Her ikiside farkli duygular icerisinde olurlar.Genc kiz sehrin goruntusunu seyretmeye dalarken gozleri saclarini ruzgar hafiften dalgalandirir durur.Hemen ardinda duran genc ise sadece kizi seyreder ve dayanamayip yavasca yanina dogru yaklasir suskun bir sekilde usulca beline sarilir ardindan...

Saclarini opup koklar ve kulagina bir fisiltiyla "SeNi SeViYoRum"der.Sessiz ve sakin duran genc kiz gence doner ve gozlerinin icine bakarlar bir sure...

Ardindan gulumser genc kiz.Genc adamda ona gulumserken,kiz bir anda "sen gozlerine aynami taktin icinde kendimi goruyorum" diyerek ileri geri gider evet evet tipki ayna gibi diyerek guler.

Adam birden bozulur kaslarini catarak ofkelenir.Ardindan kaldiklari otele giderler.Genc adam ayri kiz ayri odalara girerler,fakat adami uyku tutmaz ona gore normaldir kizin odasinda uyumak ister ama kizin kabul etmiyecegini de cok iyi bilir.Ve hemen plan yapmaya koyulur.Plani kendine gore biraz sacma ama baska plan aklina gelmez.Hemen gidip kizin kapisini calar kiz kapiyi acar.Genc adam "Sey afedersin bu saatte rahatsiz etmek istemezdim ama odamda sesler geliyordu bende korktum uyuyamadim hayalet falan olabilir belki,ben pek inanmam oyle seylere ama yinede korktum; Senin yaninda kalabilirmiyim" der.

Kiz yine gulumser ve "Tabiki kalabilirsin buyur genc yatagimda yatabilirsin"der. Genc adam buyuk bir sevincle yataga girip yatar.Kiz ise "sana iyi geceler"der.Adam,"Sen nerde uyuyacaksin" sorusuna kiz "Ben hayaletlerle uyumayi cok severim" deyip adamin odasina gider.Adam yine ofkelenir.

Ertesi gun adam,icinde 7 tane gul bulunan bir buket alir kiza uzatir."Benim ugurlu sayim 7 o yuzden sana 7 tane gul aldim kabul edersen." der.Kiz yine gulumseyerek, "Ben gulleri hic sevmem nedense" deyip goturup cope koyar.Adamin moralleri yine bozulur ama belli etmemeye calisir.

Aksam yemegini yine cok guzel bir yerde yerler.Muzik yine cok guzel adam dayanamayip kizi dansa davet eder.Kiz bu istegi reddetmez kabul eder birlikte dansa kalkarlar.Birbirlerinin gozlerine bakarken simsicak duygular sarar ikisinide,adeta bulutlarin ustunde dans eder gibi muzik ise oylesine guzel calarki adeta onlarin duygularina destek verir ve eslik eder.Birbirlerine cok yakin ve cok sicak dururlar.Kafalari birbirine yakin adam adam yine usulca kizin saclarini opup koklar ve ardindan"Seni Seviyorum" diye fisildar yine kizin kulagina...

Tam o sirada kiz ayakkabisinin topugunu sert bir sekilde adamin ayagina vurarak basar; Aci ceken adama gulerek sorar "acidimi ben o kadar cok basmiyacaktim" der.Adam yine sinirli bir sekilde kaslarini catar,kizin neden boyle yaptigina bir turlu anlam veremez.

Ertesi sabah spor yapmak,kosmak icin ikiside ormana giderler.Ani tutan yagmurda bir agacin altina siginirlar.Her ikiside islanmis bir sekilde yagmurun dinmesini beklerken kiz usudugu icin genc adama yaklasir.Genc adam onu isitmak icin kollarini sarip gogsune yaslar.Genc kizin kucuk bir kedi yavrusundan farki yoktur o an,adam kizin islak saclarindan oper dayanamaz yine kulagina "Seni Seviyorum" der.

Kiz gulumseyerek adama bakar bir sure,ardindan cimenlerin arasindaki islak camuru alip adamin yuzune surer ve kahkahayla gulerken "cok komik oldun" der.Adam bu kez daha cok ofkelenir hatta oyle ofkelenirki yeter artik dercesine elini kaldirir vurmak icin,kiz "imdatt!" diye bagirmaya baslayinca herkez toplanir diye adam vazgecer.

Birbirlerine kirgin bir sekilde Turkiye'ye donerler ve islerine yine ayni devam ederler.

Genc adam daha fazla dayanamaz bir cift yuzuk alir kizin yanina gider kutunun kapagini acarak kiza "Benimle evlenirmisin" der.Kiz,kahkahalar atarak guler ve "ben ve sen oylemi? cok komiksin yaa"der.Adamin yine umitleri kirilmis bir sekilde yuzugu kizin masasina birakarak disariya cikar.

Aradan fazla gecmeden kiz adamin odasina gelip isten ayrilmak istedigini soyler.Adam nedenini sorar; Esrarengiz kiz omuzlarini kaldirarak "nedeni yok sadece ayrilmak istiyorum" der.Adam ne yapsada onu kalmasi icin ikna edemez.Kiz kapidan cikarken sunlari soyler "Eger bir gun yolun benim evime duserse ve ben sana icmen icin birsey ikram edemezsen sen bana bir bardak su ikram edermisin?" der; Ve adamin verecegi cevabi bile beklemeden cekip gider.Aradan gunler gecer.Adam unutmaya karar verir kendisini istemiyen birisini,unutmak icinde her seyi dener ama unutamaz.

Adresini bulur ve kizin evine gider.Kapiyi hizmetci acar kizi gormek istedigini soyleyince hizmetci birsey demeden onu salona alir.Salonda kizi beklerken masanin uzerinde bir vazoda kurumus 7 gulleri gorur.Uzerinde adamin kendi yazdigi "Seni Seviyorum" yazili kartiyla birlikte,ve adamin aldigi cift yuzukte gullerin dalinda takili gorur.Adam buyuk bir umide kapilir heyecenlanir cope atmisti gulleri ama geri almis oda beni seviyor diye sevinir.

O an yasli bir adam girer yanina,kizin babasi oldugunu soyler.Genc adam kizin nerde oldugunu sorar,yasli adam gel benimle diyerek salonun buyuk ve genis penceresine dogru giderler.Isaret parmagini uzatarak gosterir "Kizim iste orda!"der.Genc adamin dunyasi yikilir bir anda,cunku orda gorunen sadece bir mezar! Disari cikip kosarak mezarin yanina varir.

Mezar tasinda soyle yazar: "Beni hic sevme,bana baglanma istemistim.Kulagima fisildadigin o guzel sozcugun cevabini ise hic yaramaz artik biliyorum ama yinede veriyorum.Bende seni seviyorum." Adam feryad icinde aglarken kizin kapidan cikarken soyledigi son sozleri hatirlar."Eger bir gun yolun benim evime duserse,ve ben sana icmen icin birsey ikram edemezsen sen bana bir bardak su ikram edermisin?" sozlerini hatirlar.Gidip bir bardak su alir getirir ve kizin mezarinin ustune doker.

Hikaye'nin yazari:Umut yolcusu

Bu sayfayı paylaş!
Ask hikayesi ask kiz erkek
Tarih: 26.9.2009-01:08:16 | Gönderen: umut yolcusu | Okunma: 392 | Bu konuyu seç  
Fikirler (2)
umut yolcusu demiş ki;
Turk filminden daha ziyade Hayat filmi diyebiliriz.Hayattada sonuc ya olum ayirir.Ya baskasiyla evlenip ayrilir.Yada gelinlik ve damatlik icinde fotografciya her ikiside sirtararak poz verir.Bi bakima mutluluk pozu,haYat nE gaRip...
Tarih: 29.9.2009-20:04:25
Fazilet demiş ki;
tipki turk filimi gibi sonu belliydi;) guzel tesekkurler emegine saglik.
Tarih: 28.9.2009-10:49:14
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting