Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   1.8.2010 TR:10:42 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
30 saniyede siteniz olsun istermisiniz?

Bağlantılar

Kategori: okunası yazılar
Anne Kavramını Bilmeyenlere !
Bu yazıyı son zamanlarda artan sanal alem içi küfür olayları için yazıyorum. Konu alıntıdır, lütfen sonuna kadar okuyunuz.

Zamanın birinde dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk yaratıcısına sormuş;
'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum.'
Yaratıcı; 'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın.'
Çocuk; 'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! .'
Yaratıcı; 'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana.' Çocuk; 'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? .'
'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır.' der yaratıcı..

O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar; 'Eğer gidiyorsam lütfen söylermisiniz benim meleğimin adı nedir? ...''''Meleğinin adının önemi yok. Sen ona sadece ANNE diyeceksin...'''

Şimdi O Meleklere Küfür Eden insanlıktan nasibini almamışlara sesleniyorum. Bir insan Nekadar adi olursa olsun O MELEKLERE ASLA KÜFREDİLMEZ

Onlar sizi giymeyip giydiren içmeyip içtiren aç kalıp sizi doyuran gece sizleri için hiç uyumayan o meleklere nasıl kıyıpta küfür edebiliyorsunuz SİZ KENDİ ANNENİZE KÜFÜR ETTİREBİLİRMİSİNZ ACABA.

Bu sayfayı paylaş!
anne
Tarih: 28.9.2009-14:24:09 | Gönderen: Asiye | Okunma: 1642 | Bu konuyu seç  
Fikirler (1)
hasret68 demiş ki;
Cok güzel anlatmisin asiye anne kavramini.anneden baska kim yapar o kadar fedakarligi."Cennet annelerin ayagi altinda" bir hadisi serifte ne güzelde aciklamis bizlere Allahin elcisi.Anne ve babamizin kiymetini bilelim zaman gec olmadan.Anne ve babamizin hayir dualarini alan kullardan etsin Allah(cc)
Tarih: 10.10.2009-02:15:28
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Seçilen Üye Siteleri
Bi Yediğim Bi İçtiğim
Çocuk Şarkıları
Şiir Dostu
Halk Ozanlarımız
Ahmet Şafak
Elişi Takı Boncuk Cıncık
Türkü Hikayeleri
Türk Tarihi'nin İlkleri
Aksaray Genel Tanıtım
Nette68 | Destek sitesi

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar haberler

Bölgeler ve Şehirler Diğer Hosting