|
|
|
Fikirler (2) |
|
gazel
demiş ki; |
Resat Nuri Güntekin ‘in eserinden uyarlanilarak yapilmis ibret verici cok güzel bir dizi. Dizideki yasanmis olaylar etrafimiz yasanan gercek olaylardan uzak degil.(enistesiyle iliskisi olan baldizlar,kaynana cenesi ceken gelinler,evdeki sinsi gelin, bankada para karsiligi yapilan sahtekarliklar vs.)
Elimden geldigince izlemeye calisiyorum hatta dayanamayip gelismeleride merak ettigim icin Resat Nuri Güntekin’in Kitabini aldim ve okudum ama yinede dizinin sonunu merak ediyorum.
Tarih: 21.2.2008-23:07:15 |
|
umut yolcusu
demiş ki; |
guzel bir dizi yaprak dokumu arasira seyretsemde duygusal.zaten diziyi surekli takip edince tadi cikar.ornegin stardaki "kopru"valinin konusmalari yuzbasinin centirmen bakislari super yani kacmaz.stv deki bu aksam cikacak olan "tek turkiye"silahlarin konustugu kin,ofke tore arasinda yesermeye calisan sevgiler doktor,zeynep sevdasi doktora sevdasini soyluyemiyen dilan.bu dizinin ardindan sohw da basliyan en buyuk tutku tabiki kurtlar vadisi "guluum"nefeslerin tutuldugu kalbin heyecandan duracak gibi olunca bir reklam girerya yuuh!be dersin.
Tarih: 21.2.2008-15:32:36 |
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
|
|