Hitler üç esir yakalamis, Ingiliz, Fransiz ve bir Yahudi.- "Size soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis. Ingiliz'e sormus- "Titanik kaç yilinda batti?" Ingiliz hemen cevap vermis - "1912" diye. Hitler göndermis Ilgiliz'i. Fransiz'a sormus bu kez: - "Titanik'te kaç kisi öldü?" Fransiz cevap vermis- "1050". - "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis.Ve Yahudi'ye dönmüs; - "Say lan isimlerini!"
|
|
|
| Tarih: 23.2.2008-21:32:04 | Gönderen: gulumse kaderine :)) | Okunma: 115 | Bu konuyu seç
|
| Kişisel imza: |
|
|
|
|
|
Fikirler (2) |
| arkadasim ben almanyada kalmadim icin beni hapse atmazlar ve de almanlar hitlerden belki utaniyorlar ama ne yazik ki onlarin tarih leride yazilmis bir sayfa asla silinmeyecek. hitlerede gelince bence onun uzerinde yazalim kimse unutmasin ne yapti neler etti o 5 milyon yavudiye insanliktan cikardi o kadar kisiyi hayvan gibi gazladilar yaktilar coluk cocuk demeden kiydilar o kadar cana.yaktigi gibi insallah kendiside cehenemde yanacak. |
| Tarih: 24.2.2008-15:00:15 | Gönderen: gulumse kaderine :)) |
|
|
| bak arkadasim ben almanyada yasiyorum ve bazen eve arkadaslarimla geliyorum lütfen bi daha boyle bi yazi yazma cunku almanyada hitler demek yasak hapse girebilirsin ben seni uyariyim |
| Tarih: 24.2.2008-13:11:16 | Gönderen: nürnberger bertska |
|
|
|
|
Hepisini göster |
|
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).
|
| |
| |
|
|