Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimleryeni Radyo Videolar

Nette68.CoM   4.12.2008 TR:22:28 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Laf ebesiyeni            
Birşey ara:
Okul Arkadaşınızı Bulmak İçin Tıklayın!
Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: selam... | Kategori: Nedir?
selam...
selam arkadaslar profilinize resmi nasil kayit yaptinizda gorunuyor benim yaptigim kayittan bir seyi eksik yapmisimdir belki ama ne oldugunu cozemedim.benim bilgisayarin turkcesi yok fransizca'dan yapmak zorundayim onuda okunusunu tam bilmiyorum henuz yeni ogrenciyim tam bilmiyorum.

askeri tatbikat resmini kayit yapmistim baktikcada gurur duyacaktim aslanlar,yigitler diyerek,Bakiyorum ora bos,goruntu sanki bana beceriksiz diyerek dil cikarip nanik diyomus gibi hey heylerimi tepeme getiriyor.

Lutfen yardimci olurmusunuz,eksiklik neden kaynaklanmistir,gerci bilgisayarida ogreneli henuz bikac ay oldu ve kendiligimden ogreniyorum herseyini ee!ogrenenler anasinin karninda ogrenmedi,bilmiyosunda niye basina geciyosun demeyin...

siteyi bu sorunla isgal ettigim icin uzgunum.Arkadaslar veya gokbey agbicigim yardimci olurmusun rica etsem burdan bilgi verirmisiniz,hepinize tesekurler. bu yazimida sonra silmenizi rica ediyorum kategoriye ekli kalmasin boyle seyler.

Tarih: 1.3.2008-20:17:00 | Gönderen: umut yolcusu | Okunma: 158 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin.
Fikirler (2)
Eyiyiz cay iciyoz buyrun sizlerde icin,sagolasin al yazmalim ama ben o soylediklerinin hepsini yaptim zaten yok kardesim turkcesi yok bu meresin ondan zorlaniyorum zaten cogunu cozuyorum cogu karisiyor aceba bilmedigim baska seylerde uygulaniyomu diye dusundum neyse onemi yok tesekur ederim.
Tarih: 1.3.2008-23:05:43 | Gönderen: umut yolcusu
Kalbini daima temiz tutki huzur bulasin.
Noruyonuz?:)umut yolcusu profiline resim yuklemek icin once gokbeyin yazdigi yere gidiyorsun. http://www.1turk.net/resim bu yaziya tikla ve acildiktan sonra orda fransizca (parcourir)yaziyo eger resim bilgisayarindaysa ordan sec ve yukle ye bas,daha sonra orda sayfada yazinin altindaki ikinci kutudaki adresi kopyala ve onu profile gel, resim yazan yere yapistir bilgileri degistire bas normalde olmasi lazim insallah yardimci olurum nebim.
Tarih: 1.3.2008-22:49:11 | Gönderen: (al yazmalim)
Ne kervan kaldı,ne at,hepsi silinip gitti,"iyi insanlar iyi atlara binip gitti"
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Sigara içen kadınlar dikkat!
*Koca Reis-Ali Kınık
*Ali Kınık-Ergenekon'dan Çıkış
*BIR ANANIN OGLUNA YAZDIGI AGIT
*Taşpınar halısına AB desteği
*Bilmeceler
*Türkçe yazanlar için hatırlatmalar
*1923'ten bu yana yaşamış tüm akrabaların
*Nâr'a Vurduk Kül Ettik!
*Bu Bayrak Var Ya Bu Bayrak!

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

özel siteler özel sayfalar Hosting