Nette68 İşte Meydan Konu Ekle Tüm yazılar Resimler Radyo Videolaryeni

Nette68.CoM   7.9.2008 TR:19:27 |  
  Aksaray Fikir ve Kültür Ağı  Bu Sayfayı Arkadaşına Tavsiye Et!            
Birşey ara:
Nette68'den sorular... 1) Okulum nedir? 2) Nasıl kayıt olunur? 3) Ne işe yarar?

4) Buraya tıklarsan ne olur?

Sitemizdeki Türkçe olmayan ve içerisinde x,w,q gibi harfler bulunan bütün üye adları silinecektir.

»Giriş Yap!
Ȇye Ol!
Ȇye listesi

Konu: ANNE | Kategori: okunası yazılar
ANNE
''Gecenin geç bir saatinde telefon çalar. Adam uyku sersemliği ile
'Alo' der. Karşısında annesi vardır. 'Oğlum nasılsın?',

'Anne sen misin?',
'Benim',
'Anne gecenin bu saatinde neden telefon açtın?,
Delirdin mi sen, hastalandın mı, bir ihtiyacın mı var?'... Adam uyandırıldığına kızmaktadır aslında. 'Oğlum hatırını sormak istedim,
hamdolsun sağlığım ve sıhhatim yerinde'. 'Anne sen deli misin Allah aşkına, gündüz aramıyorsun da niye gecenin bu saatinde arıyorsun',
'Oğlum işte bu saatte aramak istedim. Oğlum seni özlemiştim de bir telefon açayım dedim'. ''Anne bırak Allah aşkına, uykumu böldün, beni perişan ettin, yani başka telefon açacak zaman bulamadın mı?' diyen
oğlan iyice edepsizleşmiştir. Gecenin bir yarısı annesi karşısında, oğlu gece nasıl yattı Allah bilir, annesi ile konuştuğuna teşekkür edeceğine annesini azarlamaya başlıyor. Anne iyice ezilmeye başlamıştır. Oğlan hala gevezelik ediyor. 'Gecenin bu saatinde, ben gündüz ne kadar yoruldum bilmiyor musun?' sözleriyle annesi neredeyse ağlayacaktır. Anne sonunda 'Seni çok mu rahatsız ettim' der.

'Tabii çok rahatsız ettin'.
Sonra annenin verdiği cevaba bakın. 'Oğlum sadece hatırını sormak için aramıştım. Bundan 30 yıl önce yine bu saatte, gece 02.30-03.00 gibi çok zahmetli bir biçimde doğurmuştum. Bugün senin 30. doğum
günün. Sadece 'doğum günün kutlu olsun' demek için aramıştım.

anne dogum günü
Tarih: 3.3.2008-20:06:45 | Gönderen: gazel | Okunma: 141 | Bu konuyu seç  
Kişisel imza:
Eğer bir müminin kalbin kırarsan Hak'ka eylediğin secde değildir.
Fikirler (1)
babam her zaman der... baba evlada bagı bagışlamış evlat babaya bir salkım uzumu vermemiş. anne ve baba evladının hiç bir zaman kötu olmasını istemez ama kuçuk dagları ben yarattım diyen yanı öyle sanan evlatlar pek nadirdir kiiiiiiii anasına babasına layık olabilsin
Tarih: 5.3.2008-21:09:06 | Gönderen: cengiz ertan
cengiz_aksaraylı
Hepisini göster
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.(üye değilseniz kayıt olmalısınız).

Yeni Yazılar
*Anne Bana Bu Resmi Anlat
*Türk Kadini - Türk Anasi Olmak
*Kim Muhtaç?
* " BİZİM GÜCÜMÜZ BUNA YETER.... " anlaya
*GÖRÜNMEYEN GERCEKLER
*chat yapan bütün bilinçsiz bayanlara
*ŞEREFLİKOÇHİSAR AKSARAYLI YATIRIMCI ARIY
*ERKEK UNUTURSA...
*Yemin acisi ve sonucu
*Çağımızdaki Evlilikler, Eriyen Pamuk Hel

Nette68
 iletişim: gp@nette68.com (gökbey)

Dirildik pınar olduk, İrkildik ırmak olduk, Aktık denize daldık, Taştık Elhamdülillâh

Aksaray - Ağaçören - Eskil - Gülağaç - Güzelyurt - Ortaköy - Sarıyahşi - Aksarayla ilgili sayfalar

Hosting